Alles word van te voren uitgelegd.

Fij dat alles word besproken en uitgelegd.

Betrokken zorg

Er werd meegedacht bij de beantwoording van mijn vraag. Was bereid verdere informatie in te winnen om tot een goede overweging te komen. Nadeel vind ik de open ruimte, waardoor privacy niet gewaarborgd is.

Fijne medewerkers

Je wordt daar altijd goed ontvangen en ze denken met je mee. Ik kom er al jaren en wordt er zeer goed behandeld.

Vriendelijk, kundig en duidelijk !!

Bovenstaande is denk ik vanzelfsprekend, zeer vriendelijke mensen .. zij zijn zeer kundig .. en de uitleg over de behandeling en de daarbij behorende kosten zijn duidelijk !

Prettig

Het ergste moet nog komen dus kan ik nog niet over oordelen ! Trekken van het ondergebit En plaatsen van prothese !

Uitstekende behandeling zowel van tandarts als mondhygieniste

Zie boven

Altijd vriendelijke ontvangst en deskundige hulp/ondersteuning.

zoals tekst hierboven. Nico is mijn behandelaar. [Staat nl. niet in het rijtje.}

Direct geholpen zonder afspraak

Had een afgebroken kroon aan de voorkant dus was geen gezicht. Kon direct terecht voor reparatie tot mn grote opluchting.

Met veel geduld en respect behandeld.

Super fijne behandeling gehad. Ik ben geen fan van de tandarts en was daar voor het eerst. Ik kwam voor een mondhygiëniste behandeling, deze dame heeft heel goed naar mij geluisterd. En ook de behandeling goed uitgevoerd. Ik ben heel tevreden en kom de volgende keer bij haar terug.

Vriendelijk en deskundig

Tandarts is vriendelijk en denkt goed met je mee

Vriendelijk, meedenkend

Vriendelijk, meedenkend. Klein puntje van kritiek; de behandeling (wortelkanaal) is dermate duur, dat ik €100 moest bijbetalen. Het is jammer dat ik niet van te voren ben ingelicht over de kosten van deze behandeling.

Prima behandeling

Goede zorg

Fijne tandarts

Hele fijne sfeer, tandarts was ook erg aardig!

Jullie zijn goed bezig

Jullie zijn goed bezig

Positief

Ik vond de medewerkers vriendelijk, deskundig en efficiënt.

ze zijn heel vriendleijk.

De tandartsen zijn heel vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk

Prettig.

Erg vriendelijk en professioneel!

Zowel mijn afspraak met de mondhygiënist als de tandarts is uitermate fijn verlopen. Beiden doen erg hun best om zo facilitair als vriendelijk als mogelijk hun werk te doen. Prettige plek om te zijn!

Super geholpen

Super geholpen

Persoonlijk en vriendelijk

Het is een prettige praktijk en klantvriendelijk. Extra informatie wordt verstrekt als je hier benieuwd naar bent. Men staat mij goed en duidelijk te woord.

Tevreden

Tevreden

Snel en goed geholpen/geadviseerd

goed geholpen.

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!