Prima service en duidelijke uitleg

Matthijs is deskundig, altijd erg vriendelijk en heeft tijd voor je. Bovendien denkt hij graag mee.

Alleen maar positieve ervaringen.

Goede tandartsen. Hier mijn volledige schooltandarts-angst overwonnen.

Aardige tandarts. Duidelijk advies en goede service

Ze is echt!!! Goed Heb niks gevoeld heel netjes gedaan hoor… Ben erg tevreden

Prima de mondhygiēniste

Ik ga 4 keer per jaar bij dezelfde mondhygiēniste ze doet goed haar werk en is erg vriendelijk.

Goed geholpen

Betreft mijn gebits problemen goed gesprek gehad met Mondhygeniste en tandarts

Goede informatie voorziening, geen vertragingen in het process

Zie boven

Positief

Positief

Alles keurig weer opnieuw in de mond!)

Heel prettig

Mondhygiënist onprettig, tandarts prettig

Mondhygiënist behandelde me als een klein kind en aan haar empathisch vermogen mag ze flink gaan werken. Ik kon haar tevens niet goed verstaan door haar gebrekkige Nederlands. Tandarts kwam professioneel en vriendelijk over.

Very friendly and responsive people

I visited Mondzorgcentrum Oosterparklaan with my daughter and we liked the visit, doctors were very friendly and suggested a very reasonable approach.

Very friendly and responsive people

Heel goed en fijn geholpen

Fijn ,goec en duidelijke informatie . Antwoord op al mijn vragen !

Heel goed en fijn geholpen

Fijn ,goec en duidelijke informatie . Antwoord op al mijn vragen !

Netjes en vriendelijk

Goed uitgelegd wat er gedaan wordt. Tips gekregen.

Ik ben heel tevreden over de praktijk.

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Er is bijna geen wachttijd.

Ik ben heel tevreden over de praktijk.

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Er is bijna geen wachttijd.

Vriendelijk personeel. Ik ben super netjes behandeld. Inmiddels verhuisd maar nogsteeds naar de "oude" tandartspraktijk.

Goed Mondzorgcentrum

Prettige ontvangst en juiste behandeling van mijn gebit.

Vriendelijk en vakkundig

Altijd afspraken nagekomen, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en vakkundig

Altijd afspraken nagekomen, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Tandarts zoals altijd prima

Mondhygiëniste grondig , maar ruw en bot en was na behandeling opeens weg. Niet wat ik gewend ben

Goed en meedenkend !

Ben door Dania geholpen . Heb momenteel veel tandproblemen en ze heeft alle vragen uitgebreid beantwoord en ik ga met volle moed terug voor de behandelingen !

top!

Leuke praktijk met vriendeijke medewerkers.

Goed en snel geholpen, met prima uitleg

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!