Je moet maar geluk hebben dat je een goede mondhygienist krijgt

Zo te zien heb ik voorgaande keren een slechte mondhygiënist gekregen. Dit keer moet een andere mondhygiënist veel meer reinigen.

Fijne ervaring

Voel me op mijn gemak

Ik ben zeer vriendelijk geholpen

Omdat ik zo angstig ben voor alle mondbehandelingen, wil ik graag rustige uitleg en altijd verdoving. Ik werd hier heel prettig in begeleid.

ik ben erg tevreden over de praktijk, geen aanmerkingen

Fantastiese servive verleend

nvt

Goed geholpen

Wordt altijd prima geholpen en zij helpen mij aan een goed gebit.

Prettig

Heel goed

Altijd vriendelijk en eerlijk

Aangenaam

Elk bezoek is weer een prettige beleving

gewoon een goede behandeling zoals het hoort

werk eerst de lijst met de personen bij ,want mijn tandarts staat er niet bij. Peter is al een paar weg, erg slordig is dit.

Verbeterd

Ik kan geen beoordeling geven over mijn tandarts, die staat hier niet tussen. Erg jammer omdat mijn vertrouwen 0.0 was. Gelukkig is dit wel verbeterd.

Een pijnlijke en traumatische ervaring

Op advies van mijn tandarts Jarno Klink heb ik een afspraak gemaakt bij de mondhygiënist. Mijn bezoek aan de mondhygiënist 8 februari jl. verliep niet zoals verwacht: ik had redelijk veel tandsteen dat moest worden verwijderd. In zijn algemeenheid was het een pijnlijke en traumatische ervaring. Na afloop bloedde mijn tandvlees en heb meerdere keren moeten spoelen. Bij aankomst thuis keek ik in de spiegel en tot mijn grote verbazing zag ik een spleet tussen mijn tanden (die er eerst niet was). Mijn onderste snijtanden waren uit elkaar getrokken, waardoor er een opening is ontstaan. In de dagen daarna heb ik last van teruggetrokken tandvlees en pijn bij het eten. Ik ben altijd voorzichtig met eten en vermijd ook koude drankjes en ijsjes. Over mijn tandarts Jarno Klink heb ik verder geen klachten.

Veel aandacht voor instructie

Fijn dat ik een uitgebreide instructie kreeg van de mondhygiëniste en dat zij zelfs de tandarts erbij riep voor een second opinion over de situatie in mijn mond. Ook is mijn gebit nog nooit zo grondig gereinigd, wel pijnlijk, maar nodig.

Vriendelijk ontvangen. Flexibel met afspraken. Dit keer een combi mondhygienist en tandarts door dezelfde persoon. Vond ik heel prettig.

Goed en vriendelijke geholpen

Goed en deskundig advies.

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed en deskundig advies.

Heel erg goed

Hoe bang ik ook was werdt ik erg op mijn gemak gesteld en werdt ik goed geholpen

Vakkundig

Vakkundig, vriendelijk en efficient.

Opdringerig

Altijd maar weer dat opdringerige gedoe om elkaar patiënten door te geven voor de mond hygiënist ik word er schijt ziek van

Prettige relax behandeling.

Elke handeling verteld Martijn wat hij gaat doen. Er is ook voldoende overleg naar oplossingen. Ik vind het wel altijd prettig door dezelfde persoon geholpen te worden.

Deskundig, vriendelijk, op tijd.

Heel deskundig en prettig, dit geldt ook voor mijn gezin.

Goede ervaring

Ik ben tevreden met mijn behandeling.

Professioneel, vriendelijk en efficient

Professioneel, vriendelijk en efficient

Alles was goed

Bedankt voor het poetsen van mijn tanden

Goede werk

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!