Alles was prima.

Alles was prima.

Goede ervaring

Professioneel / vriendelijk

Professioneel en geruststellend voor de patient, vriendelijk en informatief

Vriendelijk en deskundig

Het was een lange behandeling, maar er was veel aandacht en zorg voor mij. Ondanks dat het geen prettige behandeling is heb ik hem als prettig ervaren

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Klantvriendelijk

Meedenkend & klantvriendelijk

Goed behandeling altijd

Goede behandeling altijd, klantvriendelijke altijd

Prothese snel gemaakt

Ik heb 's ochtends mijn prothese waaruit Ik een tand was verloren gebracht, deze kon ik eind van de dag alweer ophalen

Ik word altijd prima en vriendelijk geholpen.

Denkt altijd goed mee en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen.

Toppers!

Duidelijk uitgelegd wat er gedaan zou worden, bovendien een erg aardige dame.

Good treatment and service

Good treatment and service

Vriendelijk, zeer communicatief, Deskundig en voortvarend

Vriendelijk, zeer communicatief, Deskundig en voortvarend

Priima

Snel geholpen. Geen onnodige verdoving gekregen.

Service voldoet maar altijd op zoek naar meer verdienen

Ik heb nog nooit een ingreep in mijn gebit gehad en kom dus alleen ter controle of bij mondhygiëne. Er wordt dan altijd op sluikse wijze geprobeerd nog wat meer te verdienen. Geëmmer over de noodzaak om toch vooral foto’s te maken. Op de rekening zie ik ook altijd handelingen waar ik niet om gevraagd heb. Ik kom voor de basis; geef me dan ook de basis en hou op met al die onzin.

Fijn bezoek

Fijn bezoek

Goed geholpen

Neemt de tijd

Professioneel

De ervaring verschilt per persoon die de behandeling geeft. Deze mondhygiëniste ging bedachtzaam en zorgzaam, bedekte mijn gezicht en deed een bril op mijn ogen zodat mijn gezicht niet vies zou worden van de behandeling. Gaf na afloop nog advies. Als heel fijn ervaren. Ik vond de behandeling bij deze persoon heel fijn, weet helaas haar naam niet.

Vriendelijk en deskundig, goede uitleg

Vriendelijke tandarts, geruststellend Legt alles goed uit

Mijn ervaring is altijd wel goed bij de tandarts.

Ook bij preventie goede ervaring en tips voor het verzorgen van mijn gebit.

Communicatie slecht

De kwaliteit gaat enorm achteruit, wordt niet teruggebeld. Offerte enorm hoog.

Vriendelijk.

Mijn mondhygiënist is heel vriendelijk en duidelijk overigens ook de dames als je binnen komt en aanmeld zijn vriendelijk en behulpzaam, dat geeft een hele fijne gevoel wat voor mij heel belangrijk is.

Mathijs stelt je gerust tijdens de behandeling.

Mijn vorige tandarts dacht alleen maar aan zijn vakantie in Brazilië waar hij ging golfen.Bespreekt dit met de assistente tijdens de behandeling. Vond het nodig dat al mijn kronen t.z.t vernieuwd zouden worden. Ik ben over gestapt op Mathijs en die heeft een kroon met een nood oplossing nog vier jaar kunnen redden.. Dat geeft vertrouwen.

Optijd beginnen blijft lastig

Het zijn echt wel vakmensen daar vriendelijk etc. Maar altijd begint de afspraak te laat echt nog niet meegemaakt dat men optijd begon. Je kan alle redenen verzinnen waarom etc maar ik ben van mening dat dat excuses zijn. Als ik te laat betaal dan ........precies. Afspraak is afspraak tijd is tijd.

Netjes geholpen en goed geadviseerd.

Ik ben geholpen als persoon en niet als nummer.

Erg lieve tandarts

Ben heel fijn geholpen was erg op mijn gemak. En een hele leven tandarts.

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!