Vriendelijk en professioneel

Fijne vriendelijke ervaring,

Je wordt echt op je gemak gesteld, Nemen de tijd voor je .Erg vriendelijke mondhygieniste . Daar kom je met vertrouwen naar terug indien dit noodzakelijk is

Goede zorg en relaxed

Bij de tandarts is de sfeer altijd relaxed. De tandarts geeft duidelijke uitleg en verteld wat hij gaat doen of wat hij aan het doen is. De samenwerking met de assistente is vlekkenloos. Kortom goed zorg en een fijne sfeer.

Deskundig, klantvriendelijk.

Ik heb een prothese/klik systeem. Daar ga ik heel zorgvuldig mee om. Hier gaat meestal het gesprek over op de praktijk. Vooral het belang van schoonhouden enz. Ik ben me daar erg bewust van. Er zijn altijd assistentes bij aanwezig, helaas ben ik hun namen even kwijt. Ook bij hen ervaar ik klantvriendelijkheid, deskundigheid. Al jaren. Dank.

snel geholpen, vakkundig

Vriendelijk en zorgzaam

Fijne tandarts en mondhygiëniste

Super lieve tandarts

Mijn bezoek aan de tandarts was erg fijn. Voelde me heel erg op mijn gemak. De verdoving heb ik amper gevoeld dit was heel erg prettig.

Stiptheid

Als je een afspraak maakt mag je er vanuit gaan dat dit ook op 't geplande tijdstip plaatsvindt. Als men standaard moet wachten omdat de tandarts uitloopt dan moet er beter gepland worden. De oplossing is niet mensen laten wachten, standaard.

Professionele behandeling.

Op tijd, goede zorg, vriendelijke behandeling, Duidelijke uitleg van Monique.

Uitstekende dienstverlening

De dienstverlening door tandarts en mondhygiënisten ervaar ik altijd zeer positief. Sympathiek respectvol zeer kundig

Snel afspraak en prima geholpen

Goed werk

Daarnaast goed meegenomen in de verschillende stappen

Top - praktijk

Superfijne praktijk waar ik met plezier ieder half jaar kom. Na “de schooltandartservaring” was ik echt heel bang voor “de tandarts” geworden. Dat is helemaal weg. Ook de mondhygieniste is superlief en kundig. @mathijs: de volgende stap is je 1000% gegund, maar ik ga je straks wel missen.

Tandarts was raar en onaardig

Rare tandarts die niet echt priffesioneel was met communiseren.

Efficiënt en vriendelijk

Vriendelijk en effecient

Professioneel

Sympathieke tandarts, controle was vlot voorbij

Vriendelijk personeel

Het mondzorgcenteum heeft vriendelijk en kundig personeel.

Zorgeloos behandeling

Zeer vriendelijke mondhygiënist. Steld je goed op je gemak. Zorgeloos en pijnloze behandeling.

Fijne praktijk

Prima, op tijd vriendelijk goede uitleg en tijd nemen ze voor je.

Prettig

Aandacht voor de patiënt

Fijne benadering, vertrouwen in behandeling

Benadering door medewerkers is prettig en persoonlijk. En dat, voor zover ik kan beoordelen, gecombineerd met een goede en professionele behandeling.

Vakkundig en goed geholpen!

Vakkundig en goed geholpen!

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!