Prettige en goede behandeling. Tarieven mondhygieniste erg hoog.

Goede behandeling door zowel tandarts als mondhygieniste. Alleen de tarieven van de mondhygieniste vind ik erg hoog (euro 190 voor pocketstatus) en overweg een andere te zoeken.

Super aardig tandarts menar

Heel goede adviezen, hartelijk bedankt menar

Fijne praktijk !

Goede service en kundig personeel. Fijne praktijk.

Goede zorg gekregen !!!

Goede zorgen van de mondhygiëniste gekregen. Uiterst zorgvuldig en goed advies. Bedankt nogmaals

Prima bezoek, ook heel kindvriendelijk

Werd snel geholpen, tandarts dacht mee en alles was netjes. Moderne praktijk ook.

Snel geholpen en goed geinformeerd

Tevreden, geholpen door Zeynep

Prima tandartspraktijk

Tandarts is professioneel, vriendelijk, grondig en geduldig. Wij en onze kinderen(5,7,9jaar) vinden deze praktijk erg fijn. Ze denken mee met afspraakinplanning, geven helder advies en fijne communicatie.

Ze zijn altijd vriendelijk

Hun assistentes zijn echt altijd heel vriendelijk niets is teveel gevraagd. Inmiddels een nieuwe maar ook zij denkt altijd mee voor het maken van afspraken. De tandarts en mondhygi. Ben ik zeer tevreden over. Inmiddels durf ik sommige behandelingen ook aan zonder verdoving bij de tandarts en de mondhyg omdat ze grondig maar ook voorzichtig te werk gaan. Gr

de behandeling van goed

ik heb een behandeling gehad bij de mondzorg. de behandeling is goed uitgevoerd. Ook de informatie was goed. Alleen had ik graag een lichte verdoving gehad vanwege de pijn.

Hele slechte communicatie

Moest na een onsteking een kies laten trekken waar ik heel erg angstig voor bent. 2dagen lang in de stress gezeten. Speciaal vrij genomen van werk. Ik kwam bij de tandtarts aan en die zei dat ik naar de kaakchirurg moet gaan want ze was bang dat het niet goed zou gaan. Dit was bij hun onderling gecommuniceerd en niet aan mij verteld. Ik was zo boos en teleurgesteld. Nu is mijn angst alleen maar versterkt door dat ik naar een kaakchirurg moet. Heel naar.

Goede service en behandeling

Ontvangst is vriendelijk en vrolijk. De tandarts stelt je op je gemak en is zeer zorgvuldig tijdens de behandeling. Nu heb ik feitelijk ook nooit klachten aan mijn gebid, maar ontvang wel altijd goed advies. De mondhygiëniste werkt welliswaar snel en goed, maar is ook bijzonder vriendelijk.

Prima ervaring.

Controle bij de dokter was goed. Baliemedewerkers heeft haar best gedaan om nieuwe afspraak bij de mondhygiënist in te plannen. Wel van belang een mondhygiënist te vinden die weer of vroeger kan beginnen of later door kan gaan. Nu moet er elke keer vrij worden genomen voor bezoek.

Ik ga mijn gebit nu op een betere manier reinigen, bedankt

Heel goed en netjes geholpen

Vriendelijk en heel goed geholpen

Altijd een deskundige, goede behandeling en met een goed gevoel de deur weer uit!

Heel blij om alweer jaren in goede handen te zijn bij Menar en haar team. Professioneel, deskundig en met oog voor de persoon. Ook voor mijn zoon met ASS voelt het allemaal vertrouwd. Dat zegt héél veel!

Goede zorgverlening, randzaken kunnen beter

De behandeling van tandarts en mondhygiëniste zijn goed en vakkundig uitgevoerd. Wat beter kan zijn de randzaken. In de wachtkamer zijn alle gesprekken in de spreekkamer te volgen, dit is simpel op te lossen door de radio standaard aan te zetten. In de wachtkamer hing een onrustige sfeer, dit kwam door medewerker die voor de balie stond en de dame achter de balie probeerde te helpen. Of ik deze kliniek aanraad: voor de deskundigheid van de tandarts en de mondhygiëniste zeker wel. Voor alle randzaken niet.

Heel goed !

Uitstekende mondzorgcentrum

Super slecht

Het ging super slecht , de tandarts probeerde mijn tand uit te trekken ,ze heeft de tand naast Koot gemaakt . Het was toch niet gelukt om mijn tand uit te trekken ik moest wachten tot de volgende dag . Maar ik was gelijk naar een andere tandarts gegaan in Denhaag (tandarts van mijn zus )en ik werd meteen geholpen .

Mosselsingel 1

2492 TB Den Haag

070 301 2000

Over Mondzorgcentrum Leidschenveen

Bij MZC Leidschenveen in Den Haag zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!