Altijd super goed

Altijd super goede en fijne tandarts die echt mee denkt, Heb altijd best wel ingewikkelde gaatjes. Tandarts Tullemansfijne tandarts, heeft altijd genoeg tijd en altijd vriendelijk. Met vr gr Kathy

Werd op prettige manier op tijd geholpen

Nvt

Een snelle afspraak en een uitstekende behandeling

Binnen 3 werkdagen werd de afspraak al gemaakt Het probleem (een afbrokkelende vulling) werd vakkundig verholpen!

Prettig en vakkundig

Prettig en vakkundig

Tevreden

Helaas terug moeten komen omdat mijn prothese toch weer stuk was, maar personeel heel geduldig en vriendelijk

Kundig en vriendelijk

Prima en ga met een glimlach weer terug

zie boven

Prima en proffessioneel

Op tijd geholpen en kundig behandeld. Duidelijke uitleg bij elke stap en goed advies over hoe ik zelf kan verbeteren. En daarnaast heel vriendelijk

Gewoon goed.

Loop altijd blij de deur uit. Helemaal top!

Goeie ervaring, medewerkers vriendelijk

Zo blij met jullie

Vriendelijk en wordt goed behandeld en goede uitleg. Voel me op me gemak.

Aandacht voor patiënten

Goed centrum met persoonlijke aandacht voor je als cliënt. Ze nemen je mee in een volledig verzorging en onderhoud van tandheelkunde.

Snelle service

Afgelopen maandag rond 12:00h gebeld voor een spoed afspraak en dinsdagmiddag om 15:00h en ook zonder enige vertraging om 15:00h aan de beurt een afspraak. Snel geholpen, duidelijke uitleg. Helaas kan ik de naam van de behandelende tandarts niet terugvinden in de gemaakte afspraak.

Op tijd geholpen vriendelijke tandarts.

goed geholpen

Oorzaak kaakontsteking moeilijk vast te stellen nader onderzoek noodzakelijk.

Snel klaar en geen klachten

Ik was snel klaar en ik heb geen klachten

Professionele aanpak

Controle afspraak prime verlopen

Prima geholpen

Mijn ervaring is dat je prima wordt geholpen zowel door de tandarts en de mondhygiëniste de..

Goed behandeld en op afgesproken tijd

Binnen redelijke tijd een afspraak kunnen maken en op tijd prima behandeld. Al vele jaren hier prima geholpen.

Ze denken met je mee.

Ze bespreken duidelijk de opties met je en het is aan jou wat je ermee doet.

Prettige omgeving en klant gericht

Prettige ervaring. rustig, gezellig en geen haastklus er van maken

Periodieke controle

Ik werd vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Na even gezeten te hebben in de wachtruimte werd mijn naam geroepen. Vriendelijk personeel. Netjes behandeld. Daarom ben ik ook al jaren “klant” haha.

Kon snel geholpen worden

Een pluim / of een duim omhoog

Vakkundige uitleg en professionele behandeling

Met mijn 71 jarige leeftijd mankeerd er af en toe wat aan mijn gebid. Zonder zorg ga ik naar mijn Tandarts en mondhhygiëneiste. Het komt altijd goed.

voldeed aan mijn verwachtingen

geen nadere toelichting

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!