Snel, adequaat en capabel.

Tijdens in verblijf in Drenthe brak een vulling uit mijn kies los. Een belletje en ik kon een week later de zaak laten herstellen. Niet bij mijn eigen tandarts, Peter Bloemendaal, maar bij Ed den Hollander. Perfect gefdaan.

Heel prettig relaxte omgeving

Prima geholpen

Keurig op tijd, snel en vakkundig. Kortom prima geholpen

Vriendelijke behandeling

Rustig en zeer deskundig een gebroken kies gerepareerd

Was uitstekend

Oké

Was goed

Goede uitleg over de mogelijkheden om mijn tand te herstellen.

Prima.

Mijn man en ik zijn meer dan tevreden met de zorg van tandarts mevrouw Tullemans.

Zoals gewoonlijk, na het bezoek aan de preventie assistente met een schone en frisse mond aan de arbeid.

ruim voldoende

men neemt de tijd. er wordt geluisterd naar mij.

Met aandacht netjes geholpen

Een aanmeldzuil vind ik niet zo welkom, zeker niet als je door de zuil naar kamer 4 wordt verwezen en blijkt dat je naar kamer 9 moet. Als je dan toch met zo'n zuil werkt, dan moet het ook kloppen. Maar, daarna werd ik dus prima geholpen door de mondhygiëniste.

Zeer te vrede

Als zeer te vrede

Uitstekend geholpen

Snelle afspraak kunnen maken, nadat een kroon los kwam. Erg vriendelijk personeel

Heel goed

Goede Servisch nét behandeling.

Alles klopt en iedereen is even vriendelijk en behulpzaam.

Gewoon goed

Ik voel me altijd op mn gemak

Heel netjes, vriendelijk en vakkundig

Ze is een vakkundig naar mijn idee, perfect

zeer positieve en aardige mensen

Heb een ietwat problematisch gebit en eerlijk gezegd veelal eigen schuld. Ondanks een lichte tegenzin en nervositeit om te gaan ben ik uiteindelijk toch blij dat ik weer geweest ben. Tandarts en assistente zijn zeer vriendelijk en nemen de tijd om me wat prettiger te laten voelen. De behandeling zelf is minder stressvol en minder ongemakkelijk dan ik gewend was. Echt een aanrader, óók voor angstige of nerveuze mensen !

Prima en met aandacht gecontroleerd

Op tijd en correct gecontroleerd

Pijnlijke ervaring, deze keer

Pijnlijke ervaring, deze keer (Geen verdoving met boren.)

Altijd goed bij Carmen!

Carmen werkt heel netjes en is erg vriendelijk.

Goede zorg

Goed.

Prima geholpen

Alles werd goed uit-gelegd en heel vriendelijk geholpen. Ik kom graag nog een keer.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!