Binnen 1 dag ingepast en hartelijk ontvangst.

Wilde een mondhygiëniste i.v.m. recente kaakbreuk. Kon direct s' middags komen. Ben alleen slecht in namen onthouden, dus ook van dame in kwestie.

Snel geholpen, nauwelijks wachttijd

Altijd meteen contact, geweldige bereikbaarheid en snel afspraak te plannen, ook de behandeling zelf gaat vlot en vakkundig. Iets meer spontane uitleg/informatie vanuit tandarts en assistente zou soms wel prettig zijn.

Zeer goed geholpen

Mijn ervaring met T Tullemans is altijd goed, De praktijk is keurig en schoon Zeer tevreden

prima ontvangen

prima en op tijd geholpen,vriendelijke mensen

Prima!

Vriendelijk, op tijd en behandeling is uitstekend gegaan.

Keurig

Schoo en netjes. Receptioniste stond mij keurig te woord. Mondhygiëniste Karin was vriendelijk en vertelde wat ze ging doen.

Goed geregeld, leuk is anders

Nog altijd geen hobby, maar was achteraf weer goed geregeld ter plaatsen en via mail.

relatie goed

Prima behandeling

Prima !

Klantvriendelijk en alles zeer op tijd.

Prima behandeling

Prima behandeling.

De tandarts is erg lief en begripvol. Ging jaren met angst zweet naar de tandarts . Dat is gelukkig nu al jaren verleden tijd

Mijn eigen gebit is grondig gecontroleerd.

Er werd gevraagd of ik klachten had. Er werd gecontroleerd. Ik kon een vraag stellen, die adequaat werd beantwoord. Klantvriendelijke benadering.

Wordt altijd naar je geluisterd en vriendelijk behandeld.

Heel goed.

Snel opgelost.

Bij H. Song en assistent ben je in goede handen.

Ik had aanvankelijk wat tandartsvrees, maar H. Song (én assistente) brengt je op je gemak, heldere communicatie, zegt vooraf en tijdens wat er gaat gebeuren en is vooral kundig. Wat mij ook opvalt is dat de sfeer in de wachtkamer vrolijk te noemen is, dat is een goed teken.

Snelle behandeling

Jaren lang goede ervaringen met de praktijk

Zeer tevreden over de behandeling

De behaneling (plaatsen van een flexibel frame in de bovenkaak) is helemaal volgens de planning verlopen en alle afspraken zijn stipt nagekomen. De periode na het plaatsen van het frame is ongemakkelijk (pijnlijk tandvlees) maar daarover was ik vooraf duidelijk geïnformeerd. Hopelijk zal dit na de komende nacontrole snel beter worden.

was een moeilijke reparatie

De tandarts (SON) heeft haar uiterste best gedaan om de hoektand te behouden

Fijne praktijk

Het is een fijne praktijk met medewerkers die voor je klaar staan en met je meedenken.

Zeer patiënt vriendelijk.

Veel aandacht voor de patiënt. Fijne behandeling, voelt vertrouwd en tijdens de behandeling op mijn gemak.

Prima behandeling. Afspraak op tijd.

Kom al jaren in deze praktijk. Altijd goede ervaringen.

Fijne efficiënte behandeling

Fijne tandarts, assistent en balie medewerker! Fijne sfeer!

Hele fijne praktijk!

Fijne praktijk met kundig en vriendelijk personeel. Ik ben ondertussen verhuisd naar 1.5 uur van Heerhugowaard vandaan, maar blijf twee maal paar jaar op en neer reizen omdat ik deze praktijk zo prettig vind.

Ontspannen

Ben goed op de hoogte gebracht wat er gaat gebeuren en er evt later nog gedaan kan worden.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!