Positief

Goede verzorging bij behandeling

Altijd tevreden

Mensen met kennis en eerlijk in advies. Vriendelijk en gerust stellend voor mij die wat angst voelt.

Telefonische slecht

Mijn ervaring met de telefoniste is ronduit slecht. Ik belde over ‘n offerte die is had gekregen. Ik was nog bezig mijn vraag te stellen toen werd ik onderbroken met de woorden: voordat u kwaad wordt ik weet daar niets van! Ik vraag of Madelon u donderdag terugbelt. Wat ook niet gebeurd is. Vervolgens heb ik ‘n mail gestuurd geen reactie dan geen afspraak die ik al gemaakt had. Vervolgens door Madelon teruggebeld en die had geen reactie gehad van de telefoniste over de terugbel actie. De behandeling door Madelon daar ben ik zeer tevreden over. Maar door de telefoniste niet zeer droevig al je de klanten zo te woord staan.

Ik geen slechte ervaring met deze prakrijk

Goede tandartsen, maar wat ik verveld vind is dat ik iedere keer weer door een andere tandarts word gecontroleerd.

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam

Normale tandzorg en mondhygiënische zorg prima. Met een spoedgeval heel snel geholpen

Prima service.

De tandarts en de mondhygieniste waren vriendelijk en legden duidelijk uit wat zij deden.

Fantastisch!

Waanzinnig aardige, zeer kundige preventieassistente, mondhygiëniste Hatice C. wil ik van harte aanbevelen, ze is uitstekend met angstige mensen en heeft ervaring met lastige of drukke kinderen, ik vind haar absoluut een topper. 5 sterren zijn eigenlijk 2 te weinig. 7X*

Niets op aan te merken.

Goede en vriendelijke behandeling. Zelfs de deur werd voor mij open gehouden toen ik wegging.

vriendelijke ontvangst en vakkundige tandarts en assitente

gaat lekker vlot geen pijn je staat zo weer buiten

ik ben zeer deskundig geholpen door Chanel volgende week staat er een afspraak bij de tandarts

In verband met een Chemo en een aankomende stamcel transplantatie werd er geadviseerd door het VU z.huis nog een behandeling te nemen bij een mondhygiëniste en de tandarts. Gelukkig kon ik dit op korte termijn regelen met de balie en hebben echt hun best gedaan. Dank daarvoor

Kom al jaren bij Peter Blommendaal,nu brak zondag een stuk kies af, maandagochtend gelijk gebeld en kon gelukkig terecht om 11.20u, vanuit Nieuwegein uurtje gereden naar Heerhugowaard, kies weer gefixt, stond zo weer buiten, wat een vakman is Peter toch,en de praktijk is zeer professioneel. Van de zomer weer terug voor jaarlijkse controle, het is het stuk rijden de moeite waard, wat een top team.

Ben heel netjes behandeld

Goede raad gehad wegens mijn slechte gebit , had er nog 3 maar door dat mijn nieuwe onder vreem niet goed is gemaakt en in de vulling zat kon dat niet meer gevuld worden, raad gehad als ik er last van krijg de tanden getrokken moest worden

Mijn werd niet verteld op welke plek de mondhygiene zaterdag was. Ik was zaterdag boven toen gezegd werd dat het beneden was

Vriendelijk, deskundig en goede hygiene.

Keurige behandeling met ook nog info omtrent hoe gebied rondom tandvlees, e.d. te behandelen.

Vriendelijke receptioniste. Goeie tandarts

Niet lang wachten. Rustige sfeer.

Heel goede zorg en vriendelijk personeel

Fantastisch

Rustige atmosfeer, prettige omgeving, ik zou de wachtkamer anders situeren. Nu zit je met zn allen op een rijtje Nasr de muur te staren.vorige indeling was gezelliger, maar oubollig. Succes

Degelijke en betrouwbare tandarts die doet wat nodig is.

Tandarts doet wat nodig is en probeert geen extra's aan te prijzen.

Prettig geholpen door tandarts en de assistente aan de balie

Zie boven

Hele lieve mensen die beter verdienen dan een angsthaas als ik

Zeer kundig, vriendelijk en begripvol.

Wordt goed geholpen begint al bij balie dames zijn vriendelijk ,en daarna ook lief hoor!!

Heel fijn en rustig.

Heel rustig en fijn geholpen.

Wordt altijd goed en eerlijk behandeld

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!