Vriendelijk

Ik ben blij met deze Tandarts,ze neemt de tijd voor je.En is altijd vrolijk. Als ik een afspraak maak wil alleen bij haar.

PERFECT

Helemaal top, voel me erg prettig als ik heen moet ondanks dat het niet mijn hobby is.

Fijn centrum met betrokken medewerkers

Ik kon snel terecht met mijn klacht. Ik werd meteen afdoende behandeld. Ik kreeg glasheldere uitleg over de nazorg. En dat alles op een vriendelijke, betrokken manier.

Prettige ontvangst, op tijd behandeld.

Efficient, vriendelijk, deskundig

Gewoon goed

Zeer positief.

Een prettige professionele ervaring met de mondhygiëniste.

Vriendelijke tandarts praktijk

Nvt

Op zich goed, planning kan beter.

De medewerkers zijn ter zake deskundig. De planning zou beter op elkaar afgestemd kunnen zijn.

Tevreden

Goede tandarts en betrouwbaar

Gewoon goed en op tijd, niet te lang gewacht

Goede, nette praktijk.

Attent, op tijd, vriendelijk, informatief

Ik ben heel fijn geholpen

Gezellige dames!

goede en snelle mondzorg.

geen opmerking

Prima en accuraat geholpen

Goede begeleiding

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren Afspraken correct Faciliteit prima, schone omgeving Intake snel,

Al jarenlang een prima plek voor tandzorg

Inmiddels vele jaren komen wij naar volle tevredenheid bij Peter Blommendaal en zijn assistentes.

Ben weer goed geholpen.

Stukje vulling aan de kies geplaatst > ergens tussen de kiezen dus dat was best een uitdaging !

Het is netjes, op tijd geholpen, mis communicatie

Bij controle heb ik altijd het gevoel dat ik moet raden of het goed is. Informatie is wel verbeterd, Je weet wat er gaat gebeuren, nu graag aan het einde ook even het eind resultaat mede delen. Heel goed dat jullie nu een screening aanbieden voor 9 jarigen. Maar over mijn zoon van 10 met kruisbeet is nog nooit iets gezegd.

Mijn ervaring met tandarts Marijke Rozing is uitstekend. Vriendelijk, kundig en betrokken. Ook afspraak maken was vlot. Overigens zijn mijn (eerdere) ervaringen met tandarts Tullemans van hetzelfde niveau; uitstekend.

goed en mooi gemaakte kies!

Ik ben geen held bij de tandarts maar ben uitstekend geholpen! Dankje wel!

Prima geholpen

Goede planning,fijne tandarts

Mijn angst verdween vrijwel direct omdat ik gerustgesteld werd.

Toen ik de praktijk binnenkwam moest ik mij melden via een meldscherm. Ik zag nogal tegen de behandeling op maar zodra ik in de behandelstoel plaats nam werd ik rustig. Tandarts Bloemendaal stelde mij direct gerust en iedere stap die genomen werd werd mij ook verteld. Het was best wel snel klaar. Ik maakte me nogal ongerust over de napijn maar dat was volstrekt overbodig. Ik heb niet veel napijn gehad. Mijn dank aan tandarts Bloemendaal. Ik ben uiterst tevreden.

goed georganiseerde tandartspraktijk

Als je een afspraak hebt gemaakt wordt je ruim voldoende herinnerd voor de afspraak en je hoeft nooit lang te wachten, weinig uitlooptijd. tand hygiëniste geeft goede voorlichting hoe je het beste je tanden kan verzorgen. En de tandartsen die ik ooit gehad heb en nu ook heb ben ik dik tevreden mee.

Helemaal goed.

Vriendelijke behandeling. Heb vertrouwen in mijn tandarts.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!