Goed verzorgd zonder een centje pijn en verdoving

Netjes op tijd, goede uitleg en pijnloze wortelkanaal behandeling TOP Bedankt Marijke

Prima ervaring, vakkundig gecontroleerd door tandarts den Hollander

Voor mijn gevoel wordt mijn gebit prima gecontroleerd en in de gaten gehouden

Prima behandeling.

Waarom

Goed behandeling en advies

Uitleg was heel duidelijk, vriendelijk en geduldig

Tevreden

Goede mondzorgcentrum

Ik vind het een prettige en goede mondzorgcentrum

Erg goed

Van te voren krijg je nog een herinneringsmail De mondhygiëniste is altijd erg vriendelijk en zegt altijd wat ze doet Ik vind het ook erg jammer dat ze weggaat

Prima geholpen

Bijna op tijd geholpen en aardig personeel Praktijk keurig opgeknapt

Professionele tandarts

Professionele tandarts, gaf goed advies dat ik moet stoppen met nagelbijten omdat mijn tanden daardoor slijten. Voor de rest is Peter altijd vriendelijk. Het is positief dat hij altijd vraagt of ik specifiek ergens last van heb.

Moet er aan wennen dat je je aan moet aanmelden bij een paal ik heb liever persoonlijk contact Voor de rest alles wel goed

Heel goed

Werd heel goed geholpen

Op tijd en professioneel

De behandeling begon stipt op tijd, de mondhygieniste was vriendelijk en professioneel. Ze gaat helaas wel weer weg, ik vind dat er veel wisselingen zijn van mondhygienistes.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

Word prima geholpen

Het was goed

Goed geholpen vooral de mond hynenisten

Goed ontvangst, gezellige receptiedames, fijne mondhygienist

Top geholpen

prima tandarts

prima zorg

Ik ben goed geholpen.

oke.

Vriendelijk en snel

Kundige behandeling

Vakkundig

Fijne mensen en ik liep blij naar buiten

Top!

Vlot, professioneel & vriendelijk.

Goede behandeling met duidelijke uitleg.

Behandeling voorloopt volgens plan en uitleg van de tandarts. Ik word goed geholpen en op mijn gemak gesteld.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!