Gastvrij en punctueel, vriendelijk en persoonlijke advies.

Binnen een dag een afspraak gepland, meteen geholpen en kreeg een gedegen advies omtrndvmijn vraag

Goed ontvangen .

Ze zijn allemaal heel vriendelijk dan ben je gelijk gerustgesteld.

Ik werd gehoord

Ik kwam last minute langs met een zere verstandskies. Ik was al doorverwezen naar NWZ, maar stond daar op een wachtlijst van bijna een halfjaar. Nu werd er goed gekeken en gekeken naar een alternatief, passend ook bij een lange reis die ik binnenkort ga maken. Nu kan ik vrijdag al terecht bij een andere kaakchirurg, top!

Prima, zowel mondhygieniste als tandarts

Erg prettig

Zeer patiënt vriendelijk.

Snelle afspraak en pijnloze behandeling.

Leuke en kundige tandarts

Altijd op tijd en goed geholpen kom er al jaren prima tandarts.

Perfekt

Hulpzaam en meteen er werk van gemaakt

Warm welkom van de medewerkers bij de balie. Deskundige tandarts.

Verliep volgens afspraak, en zo hoort het ook

Altijd prima .

Altijd prima geholpen

Fantastisch.

Ik werd met vriendelijkheid en professionaliteit behandeld. Alles werd mij vantevoren verteld en daarna ook zo uitgevoerd. Ook de eventueel nodige nazorg werd mij duidelijk uitgelegd. Keurig geregeld en naar mijn volle tevredenheid.

Prima en behandelingen goed op elkaar afgesteld.

Zie boven.

Behandeling uitstekend, wachttijd te lang

Mijn afspraak was 20 minuten later i.v.m. uitloop van vorige behandelingen.

Goede behandeling

Goede behandeling met aandacht voor onderliggende problemen. Jammer dat ze hier weggaat!

Goede behandeling

Een behandeling met aandacht en expertise. Jammer dat de support voor Madelon te wensen overlaat.

alles is prima

mooi op tijd geholpen en alles was duidelijk

Vakkundig én vriendelijk, wat wil een mens nog meer?

Zie boven

Heel goed.

Vriendelijk en met rust.

Leuke en deskundige mensen

Was weer een prettige ervaring

tevreden

klacht snel verholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen, we waren met z’n vieren en waren vlot klaar.

snel geholpen met duidelijke uitleg

ik werd opgeroepen al voordat mijn afspraak stond. De tandarts gaf duidelijke uiteleg wat er aan de hand was en wat volgens hem moest gebeuren.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!