Ik heb de aanmeldzuil als niet prettig ervaren. Ik vind het persoonlijk contact toch iets belangrijker.

Heel erg goed

fijn, goed, en op mijn gemak geweest.

Matig

Was erg zachtaardig, voelde niet voldaan aan!

Dr. Tullemans is erg vriendelijk, zorgzam en meedenkend.

Erg vriendelijk en duidelijk

Nog steeds erg jammer dat Gloria weg is, maar ik had denk ik Hatice die weer inviel voor iemand die met verlof is. Maar prima als zij er de volgende keer weer zou zijn. Ze is erg vriendelijk en duidelijk.

Prima praktijk en tandarts

De behandelingen zijn prima, praktijk ziet schoon Alleen de dames achter de balie praten nogal luid en is voor iedereen. Verstaanbaar.

Mondhygiëniste heeft pijnloos tandsteen verwijderd

Prettig bezoek aan de mondhygiëniste.

Gezellig en kundig.

Fijn dat het op zaterdag kon bij een gezellige jongedame die alle begrip had dat mijn tiener een tiener is en het niet met alles even nauw neemt. Maar daarbij wel uitlegde waarom het toch eventueel wel belangrijk zou zijn om een goeie mondhygiëne te onderhouden.

Bij de mondhygiëniste geweest, tevreden

Even goed geholpen

Peter is mijn eigen tandarts, jammer dat hij er niet was maar aan overmacht kun je niets doen. Dus ben ik door een andere arts geopend en daar ben ik ook tevreden over.

Mijn ervaring is prima.

Had nu een nieuwe mondhygiënist endie deed het prima.

voldoende

Apart dat er zonder overleg een verdoving wordt gegeven die mijns inziens niet nodig was geweest maar wel geld kost. Ook voor het eerst dat ik niet gemerkt heb dat er verdoofd ws, geen prikje gevoeld maar ook geen dikkere huid. Probleem is verder goed opgelost maar mijns inziens overleg je voordat je gaat verdoven of dat wel nodig is.

Zoals altijd keurig behandeld

Prettig

Efficiënt, snel en prettige controle.

Vriendelijk attent en behulpzaam

De behandeling van mijn vrouw laat te wensem over. Een aangemeten hulpmiddel voegde heel slecht. Het betreft haar gebitsprothese.

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen met mijn kronen en voor een implantaat doorverwezen naar collega.

Uitstekend en klantgericht !

Op beide afspraken punctueel geholpen. Klasse ! PS: Laatst geholpen door Carmen ( mondhygiëniste ).

Erg prettig geholpen

Fijne praktijk

Vriendelijk personeel en gaan super met kinderen om.

Snel en vakkundig geholpen

Ik kon snel geholpen worden aan mijn afgebroken kies, ondanks de vakantieperiode. Dat maakt en mens blij!

Alleen wat schtetste mijn verbazing bij binnekomst tijdens het aanmelden ,je had naast de optie man ,vrouw ook nog een optie van non binaire en zo jammer dat deze tandarts praktijk aan deze complete waanzin meedoet(mensen zijn hierin wat mij betreft goed achterlijk geworden,want er zijn 2 genders: Man Vrouw en je bent of hetro homo of lesbie meer varianten zijn er niet he ). Personeel zeer vriendelijk al met al een goede ervaring.

!-

Prima mondhygieniste

Fijne behandeling. Hield goed rekening met me

Gewoon goed

Nog nooit een probleem gehad.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!