Aardige en goede tandarts

Aardige balie medewerkers en assistente en goede tandarts

Een prima bezoek

Goed geholpen,de vragen die ik stelde aan de mondhygiëniste zijn beantwoord. Het was een prettig bezoek,ook de controle van de tandarts verliep uitstekend.

Helemaal prima, anders had ik al andere praktijk opgezocht

Komen hier al meer dan 15 jaar worden altijd goed behandeld

Proffecioneel en gezellig

Mevrouw Rozing is al jaren mijn tanarts en ook die van mijn moeder. Mevrouw Rozing is een hele fijne, professionele, vakkundige en gezellige tandarts. Gisteren ben ik voor het eerst ook bij de mondhygiëniste, mevrouw Van Kooten, geweest. Vooraf kreeg ik een hele fijne uitleg van haar en tips! De dag na deze iets wat gevoelige behandeling zijn wel de klachten direct vermindert en dan was de pijn het wel echt waard!

Vriendelijk en ze denken goed mee!

Ik ga altijd naar de tandarts en de mondhygieniste. Ze plannen dit altijd netjes achter elkaar, zodat ik maar 1 keer hoef te komen. Ook zeer goed telefonisch bereikbaar en zeer vriendelijk. De mondhygieniste vertelt wat ze doet en waarom en is altijd geïnteresseerd en goed op de hoogte.

Zorgvuldig en vriendelijk

Met onze jongens van 3 en 5 jaar oud naar de tandarts geweest. Voor hen werd ruim de tijd genomen en ze deden het super. De jongste mocht ook meekijken bij papa. Zelfs de stoel werd lager gezet, zodat hij het kon zien. Verder goede uitleg.

Het is bijna leuk om naar de tandarts te gaan!

Een afgebroken tand is weer gerepareerd

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk en professioneel

Fijne tandarts

Wij gaan altijd naar tandarts Tullemans. Hele fijne tandarts en neemt echt de tijd voor je. Als je zegt dat het gevoelig is dan houd ze er zo veel mogelijk rekening mee.

Vakkundig

Snel en vakkundige behandeling, duidelijke uitleg

Fijne tandarts

Fijne tandarts, vertelt wat ze gaat doen en doet dat vakkundig. Vriendelijke assistenten, maar daar heb je verder weinig interactie mee. Dat is ook niet nodig.

Snel geholpen bij kiespijn

Zelfde dag goed geholpen

uitstekend

ik word altijd efficiënt geholpen, genoeg aandacht en we kijken samen naar het probleem dat zich aandient. ik ben dik tevreden!

Tineke neemt alle tijd en rust voor haar werk.

Naar de tandarts met gezin.

Ging prima, zoon van 3 werd gerustgesteld en mocht bij papa op schoot in de tandarts stoel.

Prima,veilig,gezien

Tandarts Tillemans is lief zachtaccuraa serieus en een fijn mens

De manier waarop de behandeling werd gedaan is goed en respectvol.

De behandeling is niet prettig. Toch stelde de mondhygiëniste mij op mijn gemak en heeft prima werk gedaan. Ik ga voortaan dagelijks met een tandenstoker in de weer.

Al mijn hele leven bang voor de tandarts. Echter met deze tandarts de heer Bloemendaal ga ik met een heel ander geviel er naar toe. Voor het eerst andere tandarts gehad wegens omstandigheden. Ook nu werd alles heel rustig gedaan en alles maar dan ook werkelijk alles werd uitgelegd en vertelt wat er ging gebeuren. Zo blij met deze praktijk

Altijd vriendelijke zorg en weinig pijn van behandeling

Ik ben erg blij met de zorg van mondhygienste Chanel. Heel vriendelijk en heel secuur en bijna geen pijn in mijn mond. Ze is de beste mondhygienste die ik heb gehad.

Vriendelijke en deskundige mondzorg

Onze tandarts (al 17 jaar) was helaas verhinderd en een collega tandarts nam het vior hem over. Toch even afwachten. Evengoed uitstekend geholpen als altijd, al hoop ik natuurlijk dat 'mijn' tandarts er de volgende keer weer is.

Prima geholpen en snel

Doordat mijn vulling ineens los ging en een paar uur later op vakantie zou gaan kon ik na een uurtje al terecht. Prima geholpen en er werd mee gedacht om het zo snel mogelijk op te lossen. Weet alleen niet meer hoe deze aardige dame heet. Bedankt!

Vriendelijke en deskundige hulp

Onvoorstelbaar, mijn eigen tandarts afwezig, compagnon begon een half uur eerder om me te helpen!

zoals altijd positief bij de tandarts

Vriendelijk vrouwelijke tandarts, gericht werken, geen overdaad aan behandeling voorgesteld. Mondhygiëniste duurt wat lang om een afspraak te krijgen

Ik heb de aanmeldzuil als niet prettig ervaren. Ik vind het persoonlijk contact toch iets belangrijker.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!