Rob gaf duidelijk aan wat hij deed en ziet bij de halfjaarlijkse controle

Rustig en goed uitgelegd

Verrassend en verfrissend goed

Deze keer een een mondhygiëniste die alle aandacht had en bovendien op een goede wijze aangaf wat wij als tanden poetsers onze poets manieren goed konden verbeteren. Positief ervaren.

Fijne tandarts

Werd goed en snel geholpen

Wat een super fijne tandarts

Een paar jaar niet geweest door een nare ervaring met een tandarts. Laatst werden we gebeld met de vraag waarom we niet meer voor controle kwamen. Situatie uitgelegd en de betreffende tandarts was exit. Nieuwe tandarts toegewezen gekregen en die is echt helemaal top!!! Meegaand, houdt rekening met de punten van aandacht die je aangeeft en lacht altijd!!! Wat een topper!!

Een prettige ervaring.

Mijn ervaring vas met deze tandarts zeer positief. Goed advies gegeven.

Vulling is binnen 24 uur eruit gevallen

Behandeling niet fijn resutaat: moet opnieuw

heel goed

word goed geholpen ook door ellen

Op een prettige/vakkundige manier geholpen

Zie boven

Gemiddeld

Ik vind dat de tandarts weinig uitleg geeft over de situaties en welke opties ik heb. Ook geen uitleg bij de opties. Daarnaast wordt er bijna niks gezegd over prijzen etc. Thuis krijg ik opeens een mail met een begroting, waar niks over verteld wordt tijdens de afspraak zelf.

Goede ervaring

Afspraak moest ivm zieke tandarts verplaatst worden vervangende tandarts heeft haar werk vakkundig

Huidige tandarts is ziek (sterkte en beterschap gewenst ) verplaatsing is proffesioneel uitgevoerd.

Goed en vakkundig geholpen

Korte wachttijd, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Goede zorg

Aardige ontvangst, goede uitleg, goed timemanagement, zorgvuldig gewerkt.

Nbt

Nvt

Vriendelijk geholpen

Kom er al jaren en wordt telkens prima geholpen

Kom er al jaren en wordt telkens prima geholpen.

Uitstekende mondhygiëniste

Een hele goede mondhychienisten

Lieve vrouw die goed heeft geleerd.

Hele fijne dame!

Alles keurig weer schoongemaakt, deed het erg goed en met beleid. Fijne en aardige dame.

Vriendelijk en duidelijk

De behandeling was snel en goed

Ik hoefde niet te wachten. De behandeling was goed. En de mondhygiëniste was aardig.

Allemaal heel professioneel.

Behandelingen prima. Planning was niet ok

Goed geholpen.

Goed geholpen op vriendelijke manier.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!