Een zeer ongezellige wachtruimte

De wachtruimte ervaar ik als deprimerend. Totaal geen uitstraling van "opgewektheid, maak je niet zenuwachtig, kijk eens naar deze wand enz. ". Doet me erg denken aan de ruimtes in mijn jeugd. Niet fijn. De wachttijd is gelukkig nooit lang. Maar een beetje meer aandacht voor de aankleding lijkt mij toch wel prettig. Verder ben ik blij met mijn eigen tandarts en hoop dat hij gauw weer herstelt. Eigenlijk vind ik het zinloos om de volgende vragen ook te beantwoorden. Maar dat is verplicht zie ik.

Altijd vriendelijk en deskundig

Zie boven

Goed.

Ben goed geholpen, en vriendelijk geholpen!

Keurig

Netjes behandeld.

Prima!

Mensen zijn altijd vriendelijk en vertellen je wat ze gaan doen. Stelt je op je gemak.

Hartstikke goed gegaan

Kon snel een afspraak maken Behandeling is ook uitstekend gegaan

Duidelijk antwoord op mijn vraag

Duidelijke uitleg en het probleem verholpen zodat ik geen last meer heb. Door vervanger van Peter Blommendaal

Fantastisch geholpen

Ik had een vervanger; toen ik aangaf van tevoren goed geïnformeerd te willen worden pakte hij dat heel goed op. Duidelijke uitleg en geduld waren essentieel voor een snelle diagnose en behandeling.

uitstekend

is erg goed

Klantvriendelijk, persoonlijke benadering en uiters vakkundig.

Voor het eerst bij mondhygiëniste Carmen. Het gaf meteen vertrouwen en voelde me in goede professionele handen. Heerlijk weer met een schoon gebit de deur uit! Dankjewel.

Plezierig en efficiënt

Er was een stukje vulling uit mijn tand gevallen. Ik had een afspraak gemaakt om te bekijken hoe nu verder. Tijdens deze, zeer plezierige, afspraak werd de tand direct opnieuw gevuld, ik hoefde niet extra terug te komen.

Vriendelijke benadering van client

Goede ervaring

prima service

mijn kiespijn werd snel verholpen

Goed en vriendelijk

Ze was heel vakkundig en duidelijk. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste.

Prima, maar beetje duur voor de verrichte werkzaamheden

Prima, maar beetje duur voor de verrichte werkzaamheden

word altijd prima geholpen

Goede ervaring

Over het algemeen goede ervaring met het Mondzorgcentrum. Verbeterpunt is het sturen van een bevestiging van een afspraak.

Ik kon snel terecht

Tandarts nam de tijd

Weer een goed en stralend gebit

Altijd lente in de ogen van de tandarts assistente. Ik werd gebeld om een afspraak te maken en mooi laat op de dag was geen probleem. De incheck wordt wel wat onpersoonlijk bij de ingang maar als dat euro's scheelt prima

Onvoldoende advies

Kwam met kiespijn en werd niet verholpen omdat er geen gaatje zichtbaar was. Doorgelezen naar mondhygiëne. Daar kwam ik niet hoor en heb nog steeds pijn.

Ik ervaar het mondzorgcentrum als vertrouwwekkend

Ik ben nog maar kort patiënt bij het centrum. Mijn eerste ervaringen zijn positief: de balie medewerksterszijn vriendelijk en adekwaat; de tandarts lijkt efficiënt te werk te gaan, de mondhygiëniste is zorgvuldig en geeft duidelijke instructies. Alleen over de geadviseerde tandenborstel is er enige twijfel

Vriendelijk en netjes geholpen

Zeer tevreden over deze praktijk.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!