Snel geholpen.

Bellen en meteen een plek.

prima geholpen ivm halfjaarlijkse controle bij mondhygiëniste en tandarts

Iemand die herkent wat je nodig hebt!

(Niet voor op de website te plaatsen) Er wordt gevraagd wie mij behandeld heeft, maar dat staat niet in de bevestigingmail en door mijn zenuwen ben ik haar naam vergeten, maar zij werkt normaal als assistente voor dhr Den Hollander. Jonge dame, enorm professioneel en weet precies hoe ze je gerust kan stellen en wat je nodig hebt. Ondanks dat ik zo'n behandeling nooit prettig vind, heeft zij de stress en pijn enorm verzacht. Echt een topper, hopelijk blijft zij hier nog lang werken!

Op tijd en prettig geholpen

Goed!!

Mijn tandarts was erg vriendelijk en spraakzaam, was aangenaam verrast omdat hij meestal niet zo een prater is! Prima gegaan met mijn controle!

Ga al 7 jaar naar deze tandarts en ben nog steeds erg tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam personeel, flexibel in de planning, afspraken lopen een heel enkele keer uit - maar niet erg veel.

Nuchter en empatisch

Ik kwam voor een 2nd opinion bij meneer den Hollander die mij meteen op mn gemak stelde. Zijn mening omtrent mijn gebit was eigenlijk hetzelfde als bij mn eigen tandarts en omdat hij me duidelijk vertelde dat een nieuw bovengebit eigenlijk tijdelijk is en ik na een jaar een klikgebit kan krijgen luchtte mij op! Informatie is zo belangrijk als je niet goed weet hoe of wat en eigenlijk alleen maar een negatief beeld heb vanuit persoonlijke ervaring van een prothese.

tevreden

ik ben al jaren klante en dik tevreden

Prettige behandeling

Je wordt hartelijk welkom geheten en gelijk ook op je gemak gesteld. De behandeling is professioneel en wordt tijdens de behandeling alles uitgelegd wat er gedaan wordt

Helemaal prima

Was weer een prima bezoekje aan de mondhygiëniste.

Prima behandeld

Over de tandarts ben ik zeer tevreden, De dames aan de telefoon zijn luid en duidelijk te verstaan,ook voor diegenen die in de wachtkamer zitten, dat is jammer

Ben heel blij met tandarts den Hollander

goede tandarts die me geruststelt ondanks mijn tandartsangst

Afspraak is afspraak

Keurig teruggebeld om een afspraak te maken. Prima geregeld!

facturen worden gestuurd naar het verkeerde email adres.

Ik woon niet in de buurt van Heerhugowaard en ik kom dan ook nooit bij het mondzorg centrum. Graag email adres aanpassen naar dat vande cliënt. Dan bestaat er ook nog een kans dat facturen betaald worden.

zeer tevreden geholpen

professioneel en klantvriendelijk behandeld

Ontspannen, goede uitleg, vriendelijk

zeer slecht

Ik wil niet meer bij tandarts den Hollander aan gezien hij totaal niets weet over en van inmunotherapie. En zegt gewoon dat hij een kies kan trekken wat absoluut niet waar volgens de oncoloog.

Fijne en goede hulp

Erg fijn geholpen, snel en meedenkend

Vriendelijk en kundig

Goed geholpen door vriendelijk en kundige tandarts en assistente.

Verademing

De eerste keer dat de gebruikelijke tandsteenverwijdering nagenoeg pijnloos verliep. Heel prettig

Adequate behandeling.

Telefonisch contact resulteerde in een snelle afspraak. Probleem derhalve snel verholpen.

Echt tevreden over haar

Lief, vriendelijk meisje… Heb voor volgende keer bij haar een afspraak gemaakt.

Goed geholpen

Vriendelijk en ervaren medewerkers

Prima, al zovele jaren

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!