Met aandacht en kunde

De mondhygiënist is kundig en heeft aandacht voor alle details in mijn gebit. Heel fijn en ontspannen.

Goede behandeling

Vriendelijk en deskundig geholpen. Zeer tevreden.

Beste tandarts

Wij zijn heel tevreden met ons tandarts!

Geweldige

Profesionele organisatie

Ben al Ben al jaren bij deze tandarts en nog steeds tevreden.

Dat ik steeds tegelijk bij de tandarts en de mondhygiëniste kan zijn vind ik ook een voordeel.

X

X

altijd goed

goed zoals ik ook verwacht van een tandarts

Top tandarts

Vroeger bang voor de tandarts, ga er nu rustig heen, ze is heel rustig in haar werk en als persoon, heel aangenaam, hoop dat ze nog heel lang me tandarts mag zijn.

Vriendelijk en meedenkend

Carmen is een geweldige mondhygiënist die heel open met je meedenkt. Ze neemt de tijd voor je en geeft je de tijd als je het spannend vindt. De behandelingen vallen achteraf altijd 100% mee.

Goed. Netjes.

Tandarts en assistentes prima, balie: aandachtspunten!

In de wachtkamer zittend staan in de deuropening bij het incheckapparaat twee medewerkers met elkaar in mijn richting over werkzaken te praten waar een bepaalde mening wordt geventileerd. Er wordt geen rekening gehouden dat er ook ‘klanten’ pal tegenover hen zitten die dit niet hoeven te horen! Vervolgens lopen ze, als ze uitgesproken zijn, naar binnen zonder acht op mij te slaan, alsof ik er niet zit ! Meiden denk aan klantgerichtheid! Er zitten mensen te wachten zoals jij en ik zonder dat het nummers of wachtkamervulling is! Verplaats jezelf eens in de stoel van een wachtkamer en vraag je af hoe je benaderd zou willen worden! Ik zit bijna 10 minuten te wachten wanneer een jonge knul binnenkomt die 10 minuten te laat is. Door dezelfde medewerkers wordt hij aangesproken: dit is al de tweede keer dat je te laat bent. Ik meen te horen dat hij een nieuwe afspraak moet maken, hij loopt tenminste direct de deur weer uit. Ik heb ook andere afspraken die dag, wie zijn 10 minuten zijn het eigenlijk? Wie heeft met wie een afspraak? Denk daar eens over na.

Ik heb een positieve indruk van het centrum

Het centrum is goed bereikbaar, de telefonisten zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat betreft de deskundigheid van de medewerkers heb ik tot nu toe een goede indruk, op één uitzondering na. Door vakantie ben ik eigenlijk automatisch bij een collega terecht gekomen en die bevalt me wel..

prima gedaan

Mondhygieniste Sanne? heeft alles goed en grondig gedaan en gaf uitleg over wat ze ging doen. Tandarts kon daardoor ook snel zijn werk doen. Beiden sloten qua tijd goed op elkaar aan.

Vriendelijke en professionele behandeling

De mondhygiëniste haalde de tandarts erbij voor advies nadat ze een ontstekingsbeeld zag onder de implantaat

prettig en aangenaam

Korte wachttijd en lekker zittende stoelen

snelle participatie in kies/kaakontsteking

Behandeling ca 3 uur na mijn telefonische melding; ingreep slechts ten dele gelukt; het aansluitend overleg met de afdeling Kaakchirurgie NWZ resulteerde in een afspraak op de dag erna; behandeling aldaar met goed resultaat uitgevoerd. Tijdens de in take door de kaakchirurg werd duidelijk dat niet alleen de restanten van de getrokken kies zouden worden verwijderd, maar ook een stomp van de kies ernaast. Deze kiesstomp was in de loop van de tijd overwoekert door tandvlees en was aangemerkt om verderop in de tijd te worden verwijderd. Dat eea gelijktijdig zou worden getrokken was mij onbekend; het gevolg van mijn ontoereikende communicatie met de tandarts.

Snel klaar

De behandeling verliep vlot. Ik vond het wel wat pijnlijk dat hij met een haakje op mijn tandvlees drukte. Hij gaf nog een tip over het stoken.

Goed geholpen

Na de controle snel vervolgafspraak voor de behandeling

Prima.

Goede hulp, goede uitleg, plezierige behandelaars.

Tevreden over de controle

Snel en goed

Super goed

Heel goed geholpen.

Kelley is een vriendelijke kundige tandarts die je op je gemak stelt

Een tandarts die weet waar ze over praat

Perfect gehold

Een voldoende

Een voldoende

prima behandeld

Vriendelijk, ontspannen en deskundig

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!