Persoonlijke aandacht

Jammer dat aan klein verzoekje geen gehoor gegeven kon worden. Ik had controlle afspraak en er waren geen bijzonderheden.( ook niet na maken van foto's ) Op mijn vraag of de tandarts misschien 2 onder tandjes wilde polijsten werd ik verwezen naar de preventie assistente. ik had in maart 2023 een afspraak om naar mondhygieniste zou gaan, maar wilde dit graag gepolijst hebben ivm huwelijk van mijn kind. Jammer.... Heeft mij laatste zetje gegeven om dan toch maar naar een tandarts uit te kijken in mijn eigen woonplaats. Aan de kundigheid vd tandarts niets dan tevredenheid , maar mis even dat extra aandachtje. Ik vind het daarom lastig om een aanbeveling te geven voor derden.

Zeer fijne mondhygieniste Met veel uitleg en geduld.

Tevreden, zoals altijd

Tandarts den Hollander is een vriendelijke zeer kundige tandarts die rustig en ontspannen te werk gaat.

Perfect geholpen

Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld en tijdens de behandeling uitvoerig uitleg gekregen hoe de behandeling in zijn werk ging en welke apparatuur er werd gebruikt

Prettig geholpen. Fijne tandarts

Prettig geholpen. Fijne sfeer

Professioneel, zorgzaam een persoonlijk

Snel, efficient maar met een luisterend oor.

Vriendelijk ontvangen

Goed geïnformeerd gecontroleerd

Aanrader!

Vriendelijke personeel. Prettige mondhygiëniste

snelle reparatie van prothese

snelle reparatie van prothese

Prima behandeld door Carmen

Behandeling was goed,maar de balie lied te wensen over

We werden vlot geholpen door de tandarts. Een vervolg afspraak maken duurde te lang, omdat de baliemedewerkster in eerste instantie afwezig was. De praktijk is moeilijk bereikbaar.

Probleem met kies zeer snel en adequaat opgelost

Zeer vriendelijke en proffesionele medewerkers

Altijd netjes en aardig behandeld. Mondhygieniste heel aardig en zo veel beter als vorige ( in praktijk Blommendaal Middenwaard) .

op tijd en goed

op tij en goed; verbeterpunt: zorg dat je je weer een afspraak kunt maken via de link in de mail.

juiste aandachten advies voor klachten en pijnloze uitvoering werkzaamheden

prima behandelaar, zeer tevreden

Afspraak was er verkeerd ingezet.

Ik had een afgebroken kies en zou voor controle komen, echter was enkel de controle ingeboekt.

profesioneel en duidelijk

Alles netjes toegelicht en duidelijk. geen verassingen

Goed behandeld en op mijn gemak.

Goed behandeld en op mijn gemak.

Geweldig op tijd geholpen

Ik ben er al jaren

op mijn gemak gevoelt

Heb me op mijn gemak gevoelt. Heb echt wel angst voor de tandarts. Maar door de kalmte en de rust heb ik geen angst gevoelt tijdens de behandeling.

Een goede ervaring

Goed en vriendelijk personeel en zorg.

Ben nieuwe patiënt en uiterst tevreden.

Te lang gewacht

11.15 uur afspraak 11.25 uur aan de beurt Controle is altijd erg goed bij mevrouw Tullemans.

Fijne praktijk

Begripvolle mensen die met je meedenken. Ik voel me altijd welkom hier en goed geholpen

Snelle beantwoording via telefoon en vriendelijk geholpen

Er werd direct oplossing aangeboren. Prothese s'ochtends gebracht voor aanzetten tand en s'middags weer opgehaald. Keurig weer gebeld dat ik eerder kon komen.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!