Liever mijn eigen tandarts

Normaal gesproken val ik onder tandarts Blomendaal. Die was tijdens mijn controle afspraak afwezig. Waardoor ik bij tandarts den Hollander op controle kwam en ook de vervolg afspraak werd bij den Hollander ingepland. De volgende keer wordt ik hier van te voren graag over ingelicht. Zodat ik als patiënt de keus heb om de afspraak te verzetten. Ik zie altijd wat op tegen de afspraken zeker als ik terug moet komen. Tandarts Blommendaal stelt mij altijd op mijn gemak, verteld wat de bedoeling is/ aan het doen is. Dit ervaar ik als zeer prettig. Dat heb ik nu heel erg gemist.

Liever mijn eigen tandarts

prima ervaring, meelevend en verzorgend

zie boven

Prima, geen klachten.

Op tijd, patiënt vriendelijk.

Rustgevend

Nou ben ik al niet angstig voor een tandarts maar deze tandarts van mij is wel heel geschikt voor mensen die hier wel angst voor hebben

Bij Tineke Tullemans word ik heel erg op mijn gemak gesteld en ben ik in tegenstelling tot een andere tandarts in de praktijk zeer tevreden

Uitstekend. Werd in alle rust geholpen.

Zie hierboven.

Uitstekend. Werd in alle rust prima geholpen.

Uitstekend. Werd in alle rust prima geholpen.

Vriendelijk ontvangst en goede verzorging.

Oprecht geïnteresseerd in welzijn, houd ook een praatje erbij. Wel lastig om dan te antwoorden als je onder behandeling ben, ha, ha.

Vriendelijk ontvangst en goede verzorging.

Zeer vriendelijk en zeer kundig

Prima ervaring

Prettige praktijk, had dezelfde tandarts die ik ook voor een spoedgevalletje had. Weet zijn naam niet.

Wel goed

Prima geholpen,goede ervaring.wat wel vervelend was,dat ikpaar keer erge drukpijn in mijn mond had,ervoor belde,en dan pas een week later langs kon komen.terwijl het probleem in 5 min.opgelost is.jammer.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!