FIJN

DESKUNDIG

lekker snel

met ruimte voor vragen

Erg tevreden over tandarts Tullemans

Vertelt wat ze doet, werkt precies met mooi resultaat.

Goed ervaren, maar wel jammer dat ik door de jaren heen zo'n 4 a 5 mondhygiënisten heb gehad

goed en snel maar toch menselijk geholpen

voor controle gekomen, maar via een vervolgafspraak onvolkomenheden verholpen.

Behandeling controle, heel goed gedaan.

Wordt altijd goed geholpen, en duidelijke uitleg en advies

Mocht tussendoor ivm kiespijn, zeer goed en vakkundig geholpen! Werd echt tijd voor genomen en goed advies!

Altijd keurig geholpen

Je wordt altijd erg netjes en vriendelijk geholpen.

Vriendelijke ontvangst, helder overleg en adequate behandeling.

Professioneel

Pakt door en verwijst door.

Goede ervaring

Aardige Mevrouw, doet zijn werk goed

Vriendelijk en professioneel.

Ik werd snel terug gebeld voor een afspraak. Vriendelijke benadering. Jaarlijkse controle goed uitgevoerd. Foto.s gemaakt. Prima, maar het overviel mij wel. Ik had daar zelf meer uitleg over kunnen vragen. Waarom? Hoe vaak nodig? Toch blij mee, voorkomt evt problemen.

Aandacht en vrolijke service

Prima en aan te raden.

Proffesionele en gezellige tandarts

Mvr Marijke. rozing Is een topper Met beleid proffesioneel rustgevend en Een gezellig praatje is er altijd wel bij Ik zeg een topper Mvg rob Dekker

Vriendelijk

Ik had een afspraak bij de preventieassistente. en deze verliep heel prettig.

Een prima behandeling

Ik kom hier al jarenlang. Uitstekende medewerkers en tandarts.

Altijd prettige zorg

Op tijd,snel en correct. Duidelijke uitleg

Duidelijke, goede en vriendelijke behandeling

Duidelijke, goede en vriendelijke behandeling

Goed geholpen

Goede sfeer Goed behandeld

Heel fijn geholpen

Werdt vriendelijk begroet, correct gehandeld, gelijk verdere afspraken gemaakt. Eigenlijk heel tevreden dus

Rustige en snelle controle

Keurig op tijd en een rustige halfjaarlijkse controle met daarbij een gebitsreiniging Alles netjes en snel

Heel goed.

Bij de tandarts en de mondhygiëniste geweest. Allebei super vriendelijk. Resultaat van beide behandeling ook prima.

snel geholpen goede uitleg van de behandeling

Altijd goed

Met aandacht en kunde

De mondhygiënist is kundig en heeft aandacht voor alle details in mijn gebit. Heel fijn en ontspannen.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!