Is goed

Vriendelijk en kundig advies

het was gewoon goed

het was gewoon goed

Zeer betrokken en vriendelijke zorg, heel fijn.

Mijn tandarts is een buitengewoon zorgzame en vriendelijke man, die mijn angst voor naar de tandarts gaan serieus neemt en daar heel sensitief mee omgaat. Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. Ik geef hem een dikke 10!

Slecht

Ik ben niet tevreden over het schoonmaken van het gebit, daar ik lichen planus heb. Veel geïrriteerd tandvlees. heb hier nog dagen last van!!

goed ontvangen en vlotte hulp

goede ontvangsten snel geholpen

Super goed

Super vriendelijke personen, ondanks angst voor de tandarts Wordt je je goed op je gemak gesteld..

Vriendelijke tandarts, werkt zeer zorgvuldig

Rustige en vakkundige controle

Goede ontvangst. Zoals gebruikelijk vakkundige controle. Prettige sfeer.

Prima!

Onze nieuwe tandarts, tandarts Linskens, valt erg in de smaak bij onze kinderen. Zeer geduldig en stelt de kinderen helemaal op hun gemak.

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Ik voelde me gehoord enn begrepen. Werd op mijn gemak gesteld. Duidelijke uitleg. Vriendelijk en kundig personeel.

Goed en deskundig geholpen

Vlot en snel geholpen

Vlot en snel geholpen

Fijne geruststellende ervaring

Persoonlijke behandeling

Positief

Ik zag zeer tegen de behandeling op, maar de tandarts heeft mijn gevoel serieus genomen en zijn best gedaan om mij gerust te stellen. Is gelukt!

Behandeling vlot en met humor werkend team

Nieuwe tandarts voor mij, werkt leuk samen met assistente, betrekt mij als client met humor in het werkproces

correcte behandeling

Vriendelijk en zorgzaam

Behandeling schoonmaken gebit Zeer vriendelijk en goed geholpen

Vakkundig en vriendelijk

Receptie: vriendelijk en behulpzaam. Tandarts Altoima: correct, vakkundig, vriendelijk en heel duidelijk!!

Hardhandig

Vergeleken met mijn vorige mondhygiëniste was dit een brute behandeling

Heel goed en rustig verloop van de behandelingling

Goed rustig

Uiterst bekwame en zeer vriendelijke tandarts die duidelijk is in zijn uitleg.

Amjad neemt je mee in wat hij doet, geeft duidelijke informatie en stelt de juiste vragen.

goed en correct geholpen

goed en correct geholpen

Hele fijne praktijk!

Alles gaat keurig op tijd, vriendelijke baliemedewerkers. Ik heb al jarenlang tandarts de Wit, waar ik erg tevreden over ben, een zeer kundige tandarts!

Vakkundig en heel vriendelijk!

Omdat ik haast had werd ik snel geholpen!

Geen leuke boodschap

Misschien na de vervolgafspraak

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!