Voor een probleem kun je altijd snel behandeld worden

Is gewoon goed

Uitstekende zorg door luisterend oor naar cliënt

Was voor de eerste keer bij jij, gewoon een controle , maar de manier van communicatie en aanpak is uitstekend . Er wordt echt geluisterd naar client wat zeker belangrijk is in gezondheidszorg. Dank aan allen .

Relaxed

Aad is de rust zelve! Klassiek muziekje zou nog rustgevender zijn!

Super goed

Ik word altijd heel vriendelijk geholpen. Zowel door de receptie ass en tandarts

Heel rustig

De tandarts straalde veel rust uit waardoor ik zelf ook niet gespannen werd. Legde goed uit wat hij zag en ging doen, liet mij daarbij meekijken. Overlegde dingen en was vriendelijk. Ik kom graag bij deze tandarts, bedankt voor de zorg van mijn gebit!

binnen drie minuten weer buiten

controle gehad, niks aan de hand dus dan blijft de tandarts niet onnodig lang rondkijken, zoals bij andere tandartsen waar ik ben geweest.

spoedgeval

Het afgelopen weekend na het afbreken van een tand heel veel pijn gekregen. Maandag ochtend gebeld vriendelijk te woord gestaan en kon om 10:00 uur komen, tussendoor. Fijn en netjes geholpen door tandarts de Wit.

Goede ervaring

Heel klantvriendelijk

Was de juiste tijd vergeten, maar kon toch later een afspraak maken. Fijn

Je wordt altijd kundig en goed geholpen

Tandarts gaat altijd rustig en kundig te werk. neemt de tijd om je gebit goed te controleren en zo nodig toe te passen wat nodig is.

Een aardige rustige man , die mij alles goed uitlegde.

Heel goed geholpen

tandtechnisch okay en afhandeling van zaken onvoldoende

Onvoldoende wil zeggen; de manier van informeren van client betreffende juistheid en benadering.

Fijne praktijk

Heel vriendelijk . En ze denken met je mee . Om je zo spoedig mogelijk te helpen

Keurig

Vriendelijke vakkundige tandarts, Vriendelijk behulpzaam personeel

goed advies gegeven

goed geholpen ,en aardige dame.

goed geholpen en aardige dame.

Snel en correct geholpen

Afspraak keurig op tijd geholpen en behandeling correct verlopen

Vlot, vriendelijk, deskundig.

Vlot, vriendelijk, deskundig.

Gewoon goed

Enige minpunt: je mag niet meer spoelen na de behandeling. Ik vind het akelig om het vocht dat achterblijft in je mond door te slikken.

Snel een afspraak, snel een behandelplan en snel een vervolgafspraak.

Prima! Ben hoopvol voor de volgende afspraak. Dank aan Angelique en dr. Altoima

Snel en vakkundig geholpen.

Ik had best een groot gat in mijn kies, ze hebben alle moeite gedaan om mijn kies te redden. Chapeau

Heel Goed

Heel goed, vriendelijk en vakkundig.

Goede, schone, hygienische ruimte met bekwame en vriendelijke mensen.

zie boven

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!