Prima!

Geen wachttijd en prima geholpen.

Goede service en uitstekende behandeling.

Klacht telefonisch gemeld, afspraak gemaakt en per email bevestigd. Door parkeerproblemen iets later, maar telefonisch benaderd of ik de afspraak niet vergeten was, zeer attent. Klacht bekeken en meteen overleg wat er gebeuren zou. Behandeling met iedere handeling vooraf gemeld. Dit is heel fijn. Na behandeling even overleg dat dit misschien een volgende keer niet zo hersteld kan worden ivm te weinig kies. Weet nu waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten, al kan de kies het misschien nog jaren volhouden.

Goede service en uitstekende behandeling.

Vriendelijk, interesse in patiënt, deskundig

Vriendelijk, interesse in patiënt, deskundig

bijzonder goed als altijd.

uitstekende zorg! gode uitleg zee vriendelijk en geruststellend en professioneel.

bijzonder goed als altijd.

zoals gebruikelijk, uitstekend!

als altijd, vriendelijk, duidelijk en meevoelend ! chapeau!

klantgericht

Vriendelijke receptie en kundige en vriendelijke tandarts

klantgericht

Vriendelijke receptie en kundige en vriendelijke tandarts

Goed.

Vriendelijke receptie, kundige en vriendelijke tandarts.

Goed.

Vriendelijke receptie, kundige en vriendelijke tandarts.

Heel erg goed

Afspraken maken verloopt altijd goed, vriendelijk en vlot. Ben tot nu toe altijd fantastisch geholpen. En er is altijd een oplossing als het een keer snel moet.

op tijd en vakvrouw, Kan niet beter

Prima geholpen

Prima geholpen

het ging goed.

het was een fijne tandarts.

het ging goed.

het was een fijne tandarts.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!