Ik ben heel goed geholpen

Ik heb heel goede ervaringen IK ben altijd op een plezierige manier geholpen .

voordeel bij calamiteit is de mogelijkheid tot snel een afspraak

Netjes geholpen

Assistente heeft alles goed uitgelegd

altijd goede service

Als er een probleem is kan ik direct komen.

Weer goed geholpen

Controle en behandeling door een ervaren tandarts in een relaxte sfeer.

correct ontvangen en behandeld

Goede zorg.

Altijd goede zorg wordt hier geleverd.

Hartstikke goed geholpen

Heel fijn geholpen ik geef die mensen een tien voor het hele team dank je wel

Prima vakkundig en betrouwbaar erg klantvriendelijk personeel

Tevreden klant

Eerste keer dus alles was nieuw voor mij maar het voelde goed dus positief!

halfjaarlijkse controle geweest. ook foto's gemaakt.

Prettige tandarts

Vriendelijk ontvangst door medewerkers. Fijne en betrokken tandarts de Wit.

prima tandartsenpraktijk

*makkelijk contact te leggen *snelle afspraak geregeld *in mijn ogen vakkundig geholpen. *dicht in de buurt *kortom, ideale voorziening!

Heel fijne tandarts.

Ik kon binnen een kwartier terecht. (Was iemand uit gevallen , dus geluk.)Bij het bellen gaf ik aan een andere tandarts te willen. Was geen probleem , deze man was zeer fijn. Hij luisterde! Me meteen overlaten schrijven naar deze tandarts.

Uitstekend!

De behandeling door alle medewerkers is altijd correct.

Opgelucht de deur uit

Mijn oude brug moest na 19 jaar dienst vervangen worden. Deze moest er echt uit”gesloopt” worden. Ik werd gerustgesteld en idd het viel alles mee. Er werd pas verdoofd toen het slijpwerk en de wortelkanaal behandeling moest plaatsvinden. De tandarts heeft zijn uiterste best gedaan om een opbouw te maken zodat er weer een brug geplaatst kan worden. Priegelwerk, maar her lukte! Super! De noodbrug ziet er keurig uit, het valt nauwelijks op dat dit nog niet de uiteindelijke brug is. Voor mij een hele opluchting. De behandeling duurde anderhalf uur, een hele zit. Bij de onderdelen waar de instrumenten water produceren wordt de vloeistof afgezogen. Dat wordt goed gedaan. Echter, het speeksel dat zich tussendoor vormt (b.v. na het bitje om een afdruk te maken.. aardbeiensmaak, dus dat speeksel komt er wel) mag je zelf wegwerken ( lees: doorslikken). Speeksel uitspugen kan niet. Fonteintje en spuugbakje zijn verwijderd bij de stoel. Omdat er in het speeksel toch restjes siliconen/ lijm e.d. zitten (zelfs thuis kwam ik nog onbekend materiaal tegen in mijn mond)vind ik het heel vervelend dit door te slikken. Uiteindelijk kon ik aan het eind van de behandeling mijn speeksel kwijt in het wasbakje van de behandelkamer. Samengevat: Geweldig werk van een fijne tandarts! Maar mag alsjeblieft het spuugbakje terug?

Er wordt goed geluisterd en er is rust

Het was goed!

Het was goed!

Perfecte service en behandeling

Snelle afspraak en vervolgbehandeling bij klachten.

Snel geholpen

Na kiespijn snel geholpen door tandarts de Witte. Fijne man,geeft duidelijk uitleg

Goede tandarts en centrum

Redelijk op de afgesproken tijd en tandarts is goede deskundige op zijn vakgebied, dit keer vervolgafspraak gemaakt voor behandeling kies.

Uitstekend geholpen

Vulling vervangen, met verdoving niets van gevoeld, kies gelijk op goede hoogte afgewerkt.

Vakkundig en vriendelijk

Zowel de assistente als tandarts heb ik als heel prettig ervaren. Hartelijke dank. Hennie Metske

Netjes op tijd

Veel rust in de behandeling

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!