Keurig geholpen.

Vriendelijk geholpen en nog wat tips meegekregen voor het poetsen.

Goed geholpen

Goed vriendelijk

Vriendelijk ontvangen en duidelijke vervolgstappen meegekregen.

Kundig en vriendelijke tandarts

Mooie praktijk, vriendelijk personeel. Ook de kinderen gaan bijna met plezier naar de tandarts.

Alles was goed in orde

Vriendelijke ontvangst en alles goed georganiseerd.

Vriendelijke tandarts stel je gerust en legt het goed uit

Zie vorige vraag

Professionele praktijk

Snel en netjes

Fijne praktijk, ervaren en vriendelijk personeel

Goed en duidelijk advies bij wortelontsteking en snelle behandeling.

Prima geholpen

professionele, klantgerichte behandeling

positief.

Vriendelijke tandarts

Ik was direct aan de beurt. En de tandarts stelde mij op mijn gemak. Vriendelijke man.

Positief

Goede resultaten

goede ontvangst en vriendelijke mensen

geen opmerkingen

Blij uit de stoel.

Goed en deskundig geholpen, blij met het resultaat! Nu durf ik weer te lachen.

Prima geholpen en uitleg

Goed geholpen wederom en goede adviezen gekregen

Ja bent goed . op de dag geholpen, 2 oontstoken kiezen pillen werkten niet meer

Pijnloze behandeling

Rustige man

Is goed

Op tijd, vriendelijk en nonsense

Prettig vanaf de receptie tot en met de controle

zorgvuldig

alles wordt volgens afspraak behandeld

Goed en snel geholpen

Kon snel na tandartscontrole terecht bij de mondhygieniste (als nieuwe client)

Okay

Normally i would rate higher the dentist that cleans my teeth is very nice the front desk is nice and friendly but the last dentist who worked on my teeth he had a bad bedside manner made me feel bad about being there and didn't like speaking to me or explaining anything to me. He let me leave the office with very little information on my new fillings and just acted irritated most of the time i was there. I am understanding that i speak English and maybe some people don't like that but I am still a person and i do have feelings.

prima eigenlijk net zoals altijd.

Mooie op tijd aan de beurt volgens afspraak. Snel en netjes het probleem verholpen.

Vriendelijk personeel en goede service

Ik ben tevreden over de begandeling.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!