Hele aardige en rustige tandarts.

Neemt de tijd, is rustig en vriendelijk. Belangrijke kwaliteit voor een tandarts vind ik. Ging om een jaarlijkse controle.

vakkundig en accuraat

snelle en vakkundige behandeling

Blij met deze tandarts.

Gewoon normaal en geen onnodige en overdreven gedoe! Heb je niets, dan zoeken ze ook niets extra's om geld mee te verdienen. Past bij de nuchtere Zeeuwen

Vrolijke ontvangst

Eerlijke open communicatie met de tandarts en er werd zelfs een compliment gegeven m.b.t. mijn gebit en het onderhouden

Uitstekende ontvangst en behandeling met duidelijke uitleg

Vriendelijke ontvangen.Eerste controle gehad waarbij tandsteen meteen is verwijderd zodat extra bezoek is vermeden. Duidelijke uitleg en advies door de tandarts gegeven.

Prima!

Bij ziekte werd afspraak verzet, op korte termijn nieuwe combinatie afspraak gekregen.

Gewoon een goeie tandarts

Geen centje pijn

Prima, niks op aan te merken

Duidelijk en fijn behandeld

Matig

Beste Ik heb al tijdje last van me kies, en ze doen er steeds wel wat aan maar ik kom steeds terug om dat ik pijn heb dus ze halen het nog steeds niet goed weg me kies doet nog steeds zeer en wat krijg je dan als reactie: ja ik heb ook wel eens last van m’n kies dan moet je maar aan de andere kant gaan eten !!! Echt jammer dit van ze dat ze dit zoo zeggen!!!

Snelle actie. Ik kwam voor een controle, maar er werd direct een gaatje gevuld en tandsteen verwijderd. Binnen een kwartier stond ik weer buiten. Fijn dat het direct geregeld is. Ik werd door iedereen goed geholpen.

altijd goed

werkt uitstekend, klantvriendelijk.

Aandachtige behandeling

Heel goed

Vriendelijk, netjes , schoon en hygienisch.

Vriendelijke ontvangst, werkt op tijd en vakkundige behandeling

Vriendelijk en kundig personeel

Goede behandeling

Goed en vakkundig team

snel en professioneel

Geringe wachttijd, professioneel geholpen

Zeer vakkundige tandarts

houd rekening met, zoals mijzelf, de z.g. angst voor de tandarts

Vriendelijk ontvangen en geholpen

Jaarlijkse controle vlot uitgevoerd

Kon snel komen

Heel goed ,was er voor het eerst

Werd goed notitie van mij genomen van een verstandskies die er eventueel uit gemoeten,maar gelukkig nu nog niet Aardige tandarts en oersoneel

altijd goed geholpen

top

Waar is de assistentie?

Een doekje bij tranen van het braken of een slokje water? Geen idee waarom het niet doen van het bovenstaande een verbetering is??? Note: het betreft assistentie en niet specifiek de assistente.

Professionele aanpak.

Omgeving komt steriel en netjes over. Behandelingen worden goed uitgelegd. Professionele aanpak. Prima bevestiging via email van de geplande behandeling.

snel geholpen

x

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!