Al 36 jaar een tevreden patiënt bij Dr de Wit

Goed geholpen duidelijkheid over wat er gaat gebeuren, en bij klachten zelfde dag afspraak, en geholpen. (L. Beemer helpt mij)

Was een moeilijk probleem, maar toch gevonden en opgelost.

Probleem werd serieus genomen en na foto's gevonden. Behandeling was goed en pijnvrij.

Heel goed geholpen

Goede uitleg over mijn gebit prothese Heel vriendelijk dames aan de balie

Keurige en correcte behandeling.

Stukje van tand gebroken. Kon, gelukkig, snel terecht voor behandeling en direct 'halfjaarlijkse' controle gehad. Fijn, dat tandarts meedenkt en direct deze behandeling 'meepakt'!

Goede controle en zeer klantvriendelijk

Keurig ontvangen , en zeer goede service

ik kon snel komen en werd serieus genomen

ik werd snel vanijn ongemak afgeholpen, iedereen vriendelijk

goed geregeld

Netjes georganiseerd en vakkundig werk.

Vriendelijke ontvangst , perfecte tandarts Aad de Wit

zeer goed

mijn ervaring is zeer goed goede uitleg op mijn vragen

Marteling

Allereerst had ik niet Jolien maar een andere Mondhygieniste, waar ik op zich geen bezwaar tegen had ze deed haar best maar de behandeling was pijnlijker dan anders en heel bloederig wat ik anders niet zo heb, altijd wel wat bloedverlies maar nooit zo veel , daarna bij de tandarts ( de Wit) viel het hem ook op hoe bloederig het was

Ontzettend prettige ervaring, al was het een andere tandarts.

Inmiddels heb ik bijna alle tandartsen bij uw praktijk gehad. De ervaring bij de laatste tandarts was (net als bij de anderen) erg prettig. Hij straalt rust en vakkundigheid uit en stelt je meteen op je gemak. 32 jaar lang heb ik angst voor de tandarts gehad. Sinds 3 jaar zit ik bij jullie en is deze angst zo goed als verdwenen!

Bij 'problemen' wordt ik altijd gelijk geholpen

Zie boven

De ontvangst was prima en de behandeling ook

Heel prettig

Fijne tandarts, legt uit wat hij doet. En alles in overleg.

Professioneel en vriendelijk

Behulpzaam

Prima, vriendelijke tandarts

Praktijk werkt op tijd . Kan ook al volgende afspraak inplannen wat ik persoonlijk prettig vind.

op tijd en mee denkend

Vriendelijk personeel en goede zorg en uitleg.

Bij binnenkomst vriendelijk geholpen. De wachttijd is erg beperkt dus snel geholpen. Daarna een duidelijke en goede behandeling.

Werd vriendelijke geholpen alles werd goed uitgelegd

Zeer Goed

Nvt

Goede behandeling

Nette, schone praktijk. Op de afgesproken tijd, behandeld. Super, dat is heel erg fijn. Werken echt volgens afspraak en planning. Ben erg tevreden !!

Super.

Direct geholpen door twee vakkundige en vriendelijke mensen

Goede zorg

Voor zover ik kan beoordelen levert mijn tandarts al jaren uitstekende zorg voor mijn gebit

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!