Wat een fijne praktijk!

Lang op zoek geweest naar een nieuwe tandartdpraktijk. Dit is een mooi hygiënische praktijk. Geen volle wachtkamers en lange wachttijden. Zeer vriendelijke baliemedewerkster en tandarts. Goede uitleg.

Professioneel

Wortelkanaalbehandeling + voorgaand traject. Heldere communicatie, professioneel uitgevoerd.

Goede service en klantgerichtheid.

Goed georganiseerd, behulpzaam, goed advies. Zeer goed is de mail die je krijgt als herinnering aan de afspraak. Voor een ouder persoon met wat geheugenproblemen is dit ideaal.

Zeer prettig

Zeer prettig, fijne man. Legt alles uit,

Prima geholpen...

Vriendelijke benadering vakkundig geruststellend

Geruststelling

Kundige mondzorgcentrum

Prettig en deskundig

Gewoon

Ze doen wat ze kunnen

vriendelijke, doortastende tandarts

Prima geholpen, vriendelijk, goede uitleg van wat er gebeuren gaat.

Fijne tandarts met vriendelijk personeel

Simpelweg een goede tandartspraktijk. Heb meerdere tandartsen hier gehad en iedereen heb ik goed ervaren. Ook de assistentes en het administratief personeel is erg vriendelijk.

Goed verlopen

Prima geholpen vriendelijke assistente bij binnenkomst. Goed advies van de tandartsen.

Goed geholpen door tandarts en nieuwe afspraak maken ging ook prima.

Netjes correct op tijd geholpen, aardige tandarts

Tandarts luisterd goed naar je opmerkingen en neemt je serieus, behandeling gaat serieus en rustig. ook fijn dat we nu een aantal keer achter elkaar dezelfde tandarts hebben, zodat je elkaar een beetje leert kennen.

Accuraat en duidelijk

Er wordt goed geluisterd, en vervolgens gericht gekeken en professioneel geadviseerd.

correcte behandeling

probleem direct opgelost

Voldoende

Professioneel met veel aandacht op elk gebied

Of het de ontvangst, de assistente of een ander personeelslid. Allen even vriendelijk en schenken aandacht

Prima kwaliteit, vriendelijke arts

Deskundige behandeling. Tandarts wil tevreden patiënt.

Op mijn gemak gesteld

Foto gemaakt en het probleem ontdekt top

Uitstekende tandarts

Vriendelijk en professioneel Stipt op tijd

prima geregeld

hele vriendelijke benadering keurig geholpen jammer dat ik de naam van de behandeld arts niet ken

Uitstekende service

Mondzorgcentrum Goes is een uitstekend en vakkundig team!

Tandarts de wit is een zeer bekwame tandarts. Ben al meer dan 30 jaar patient bij hem.

Afspraken op tijd behandeld.

Klantgericht gedacht en behandeld!

Kies was zo weg.

Kies laten trekken, deze was zo weg. Ging pijnloos, ook het zetten van de verdoving was pijnloos.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!