Professioneel, deskundig, menselijk en vriendelijk.

Nu is een tandarts bezoek nooit iets wat je graag doet, maar veelal wel noodzakelijk. Ik had klachten en zag tegen de behandeling op, maar werd uitstekend geadviseerd, op mijn gemak gesteld en telkens gevraagd of het ging met de pijn. Alles viel 100% mee, mede dank door betrokkenheid van tandarts Altoima en assistente. Fluitend naar huis gegaan en geen last meer gehad!

Prima behandeling van afgebroken tand

Snel een afspraak en goede behandeling van mijn afgebroken tand

Jammer dat er niets meer aan gedaan kan worden.

Wel netjes geholpen en duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was.

10.

Was zo blij dat de tandarts mijn tanden wilde vullen. Heel tevreden. Groetjes Hennie Metske.

rustig en deskundig behandeld

ik kom graag nog een keer terug

Correcte behandeling

Veel kennis en goede uitleg

Je kunt er snel terecht als er een probleem is. Ze hebben veel kennis en proberen het goed op te lossen. Heel vriendelijk en schoon. Ze denken echt met je mee. G

Wachtkamer netjes en vlot en goed geholpen

Prima behandeling

Vriendelijk , adequaat en goed advies

Goed en snel geholpen.

heel goed

goed geholpen bij het maken van een afspraak .

gewoon goed

geen wachttijd vriendelijke behandeling

Voor de eerste keer in praktijk geweest. Vriendelijke ontvangst. Geen gaatjes dus prima tandarts.

Iedere medewerker was vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik was bij de mondhygieniste deze week. Ze gaf me veel informatie en tips.

pirma

altijd vriendelijk ontvangst, ben nog geen 5 minuten bij de tandarts binnen, want heb nooit iets, dus zeg altijd kom alleen langs voor nieuwe aspraak

Super.

Mijn brug zat los en dit werd heel snel verholpen.

Op tijd aan de beurt, en goed geholpen.

prettige behandeling

Keurig op tijd.

Keurig op tijd. Vriendelijke tandarts en medewerkers.

Donna is een fantastische mondhygiëniste

Donna vraagt hoe het gaat en of ik vragen heb. Ze luistert heel goed en verzorgt mijn gebit uitstekend. Ze vertelt ook altijd heel goed wat ze gaat doen, helemaal TOP

Tevreden!!

Top, dat ik nadat ik een vulling uit mijn kies verloor, dezelfde dag geholpen kon worden.

Vriendelijk en kundig

Vriendelijke ontvangst en tandarts was rustig en gaf deskundige uitleg. Stelde mij op mijn gemak

Altijd zeer vriendelijk en uiterst vakkundig geholpen

Ondanks de afstand tussen de praktijk en mijn woonplaats heb ik dit voor mijn behandelingen over.

Wat een fijne praktijk!

Lang op zoek geweest naar een nieuwe tandartdpraktijk. Dit is een mooi hygiënische praktijk. Geen volle wachtkamers en lange wachttijden. Zeer vriendelijke baliemedewerkster en tandarts. Goede uitleg.

Professioneel

Wortelkanaalbehandeling + voorgaand traject. Heldere communicatie, professioneel uitgevoerd.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!