Geweldig geholpen en goede uitleg van Donna

Zie boven. En Donna staat er niet bij dus onbekend

ga met een gerust gevoel naar de tandarts.

Altijd vriendelijk en correcte behandeling.

Overweldigend goed en hele duidelijke uitleg

Heel goed vriendelijk, later de tandarts invullen Maar gaat om de mondhyginiste Donna

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijke ontvangst, tandarts vriendelijk en professioneel legt uit wat hij gaat doen.

Werd zoals altijd goed geholpen door tandarts.

Ik kom al jaren bij tandarts deWit en wordt altijd door hem goed ontvangen en behandeld.

100%

Alles was goed, op tijd geholpen en duidelijk

Goed en op tijd geholpen, duidelijke uitleg en vriendelijke mensen, ook is alles schoon en netjes.

In een woord: prima

Je wordt snel en efficient geholpen en er wordt duidelijke uitleg over de behandeling gegeven. Prima dienstverlening door zowel tandartsen als de overige medewerkers.

Vakkundig en positief

Positieve, vakkundige en goede zorg.

Op tijd en snel, vakkundig geholpen

Mooi op tijd conform afspraak geholpen. Controle en behandeling zeer vakkundig en pijnloos uitgevoerd. Jammer dar de hygiëniste ziek was en dat haar agenda zo vol is dat er geen afspraak te plannen was voor januari volgend jaar.

Goed geholpen

De behandeling is goed verlopen

Netjes,accuraat , op tijd

Gewoon goed

Vriendelijk personeel

Nvt

Nvt

vriendelijk,en goede kwaliteit

Goed, snel en vriendelijk.

Goed, snel en vriendelijk.

Goed geholpen, Geen kroon geadviseerd is eerlijk

Goed en snel geholpen en uitgelegd hoe de tandarts het ging doen.

Tandarts is altijd vriendelijk enzijn werk is altijd uitstekend.

prima geholpen

Goed geholpen bij de halfjaarlijkse controle .

Goede professionele zorg geeft vertrouwen

Deskundige ingreep op gebroken kies, rustig uitgevoerd met goede uitleg en duidelijke afspraak voor het vervolg.

Very good

I have been seeing my dental hygienist for a while now and I can say she is kind friendly and understanding. She does her job well and my teeth are healthier cause of her and her help.

Geen wachttijd, aardige medewerkers

Erg fijn dat ik nauwelijks hoefde te wachten. Ook de tandarts zelf was erg aardig en werkte snel en secuur.

Altijd goed

Altijd goed behandeld en geen wachttijd.

Prima behandeling keurig verzorgd.

Ongebruikelijk dat er uitloop van de afspraak (tijd 20/30) was...maar verder geen probleem.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!