Ik had even een noodgeval,

en ik kon gelukkig heel snel terecht. Verder ben ik zeer vakkundig geholpen!

zeer tevreden over de behandeling

Een klein probleem werd meteen opgelost.

Prettige ervaring zowel bij de mondhygiëniste, tandartsassistente als de tandarts.

Rustige omgeving, vriendelijke bejegening, duidelijke uitleg, actief meedenken over opties. Kortom: chapeau! Een dikke 10.

klacht probleemloos opgelost

prettig telefoongesprek - behandelafspraak op korte termijn - vriendelijke ervaring

Super snel een afspraak en deskundig geholpen

Op zondag probleem met kroon en op maandag ochtend een afspraak en alles in orde gemaakt. Top!

Super!

Duidelijke adviezen en altijd vriendelijk.

Snel en vakkundig gebit gerepareerd

Aan de achterzijde van een voortand was een stuk vulling los gebroken. Hoewel mijn tandarts op vakantie was, werd ik binnen 3 dagen geholpen (eerder werd aangeboden, maar liet mijn agenda niet toe). Tandarts en assistente stelden zich voor. De tand werd snel en vakkundig gerepareerd en weer helemaal passend gemaakt voor mijn gebitje tegen apneu.(smra). Prima werk.

Zeer nauwkeurig en precies, wat de controle betreft en ik voelde me gehoord m.b.t tot mijn klacht

Erg vriendelijk

Zo gepiept

Positief

Ik ben gerust gesteld en de tandarts heeft alles goed uitgelegd

Netjes en goed geholpen

Vrij optijd aan de beurt , en goed geholpen.

Gewoon heel goed

Was een tandpreventiebehandeling.

Snel en vakkundig geholpen.

Bij spoed is er altijd een “gaatje” in de agenda.

Top goed gedaan

ik wordt goen behandel vriedelijke mensen.

duidelijke informatie

ik had gesprek met tandarts over implantaten de info was zeer duidelijk

Super goed gedaan

Het was super goed !!! Ze was heel vriendelijk en ben heel erg blij nu

Snel en goed geholpen

Ik was voor de tijd van afspraak al aan de beurt,tandarts eerst en mondhygiënist daarna, zij had veel werk en ik ben met goed advies de deur uit gegaan

Goede vriendelijke ontvangst. Goede behandeling en advisering

Verstandskies

Heb mn bovenste verstandskies eruit moeten laten trekken. Ik was zo bang voornamelijk voor de prik. De tandarts deed het super rustig en voelde er amper wat van heeel eergg bedankt !!

Fijne benadering van een prima tandarts

Geduldige tandarts die een goede rustige benadering heeft.

Je bent hier een mens

Ze nemen de tijd voor je om alles op een duidelijke manier uit te leggen. Behandelingen zijn perfect en ook altijd voordat de behandeling plaats vindt wordt alles eerst uitgelegd. Ook over de kosten zijn ze eerlijk en duidelijk. Zeer vriendelijke receptie en artsen.

heel goede dienstverlening

Goed professioneel en vriendelijk

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!