De totaalscore zegt het al. Uitstekend !!

De kiespijn, ontstaan op donderdag, voor het weekend verholpen en behandeld. met dank aan alle medewerkers.

Ontvangst en planning zeer goed

Planning en ontvangst door tandarts en assistenten is zeer goed. De kundigheid moet ik nog ervaren , enkel maar 2 x controle gehad . Wel besproken dat ik voor de 2 de keer naar een preventie assistente zou kunnen om tandsteen te verwijderen. Heb aangegeven dat mijn vorige tandarts dit zelf deed en dus de kosten daardoor lager zijn. De tandarts zou dit meenemen en de volgende keer dan doen. Begrijp dat een preventie assistente dit wel kan , maar vind het jammer dat vanuit een cliënten perspectief wij daardoor met extra kosten komen. In januari betaalde ik een 125 euro daarvoor en verzekering kwam er niet in tussen, ook niet mijn aanvullende .

alles naar wens

perfect!!!!

Een deskundige en vriendelijke praktijk

Het is een fijne praktijk waar ik al jaren kom. De bejegening van de assistentes vind ik prettig en betrokken. De tandarts is zorgvuldig, bekwaam en heel rustig. Door zijn manier van doen vind ik het niet meer vervelend om naar de tandarts te gaan.

Koreck

Op tijd beginnen met afspraak

Kon snel komen voor vulling uit kies en aardig personeel

Leuk ( we hadden de kleinkinderen bij ons! Ze mochten mee en kregen nog een balletje mee).

Snel en goed. En in een prettige sfeer.

Fijn dat er weer een vaste tandarts is. Hele vriendelijke en kundige man.

Goed geregeld

Alles is snel en vakkundig geregeld/uitgevoerd

Behulpzame tandarts

De Wit is een rustig persoon die je de aandacht geeft.

Stel een vraag , wordt gelijk geholpen naar tevredenheid.

snel, vriendelijk en geruststellend

zie boven

professioneel

Ik heb gevoel dat hier in goede handen ben. Wordt ook iedere keer naar de meest gunstige oplossing gezocht.

Geen wachttijden in de wachtkamer, goede samenwerking en duidelijke prijsindicatie

Erg vriendelijk!

Zeer vriendelijk en kundig!

Je voelt je welkom

Zijn altijd aardig en je wordt netjes te woord gestaan en behandeld.

Goed geholpen met een duidelijke uitleg.

Probleem aan vulling kies snel opgelost

Voor een controle is de tijd om af te spreken snel volgepland. Voor een probleem aan een vullingen wordt er naar een passende oplossing gezocht

Snel een afspraak

Nadat m'n kroon gebroken was kon ik heel.snel terecht. Tandarts gaf keuze tussen goedkope en dure oplossing

Heel vriendelijk en flexibel

Flexibel en vriendelijk! Kennis van zaken

Ik ben enorm goed behandeld. In alle rust is bij mij een best wel lange behandeling goed verlopen en ook weinig na pijn.

goede ervaring

correct geholpen

Pijn verhelpen wordt uitgesteld

Ik had veel pijn van mijn verstandskies. Deze moest getrokken worden maar hier moesy ik een nieuwe afspraak voor maken in plaats van dat het gelijk verholpen werd. Met enige tegendrang is dit toen wel gelijk gedaan gelukkig maar het is jammer dat in eerste instantie dit niet kon dus zou ik nog een tijdje met pijn rondlopen

Vriendelijk, doortastend en eerlijk

Kundige arts die oog heeft voor zijn patiënt.

Snel en accuraat geholpen.

s'Morgens vullingen de kies en diezelfde ochtend nog geholpen. Super gewoon.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!