Ook deze keer weer met plezier op controle.

Snel en goed geholpen.

Altijd nog goed geholpen.

Prima communicatie

Afspraken maken gaat heel vlot en dr ontvangst is sympathiek

Snel en vriendelijk geholpen

Nadat plotseling een stuk van mijn kies was afgebroken kom ik de volgende dag al terecht. Snel en vakkundig gerepareerd

Een geweldige arts

Een geweldige arts met een hoge ethiek en ervaring

Het werd afgraffeld.

De planning was niet goed, 20 minuten wachten en daarna moest het snel snel. Dat vind ik niet goed.

prima geholpen

Alles ging erg soepel en vriendelijk personeel. ga zo door

Liever een vaste tandarts

ik vond het niet leuk dat een kies weer opengemaakt is en opnieuw gevuld terwijl die verleden jaar door een andere tandarts van de pijlers al behandeld was. Ik ben daar zeer boos over, want die kies was niet nodig om weer open gemaakt te worden, het was een slapende reus die weer wakker gemaakt is, en die juist net goed getemd was. Nu heb ik na de behandeling juist weer pijn en irritatie aan die kies. Ik heb toch een gebits dossier, daar moet toch alle behandelingen en uitleg in staan ?? of is die er juist niet..!! Toen de tandarts zei, je moet deze kies aanpakken, beter voor zijn dan later pijn. Kan wel zo zijn, maar dat geld niet voor deze kies. Die heeft zijn eigen verhaal, maar ik had geen idee dat het die slapende reus kies was. Weet ik veel, ik ben ook maar en leek en soms veels te braaf. Op de rontgenfoto leek het op een kies aan de andere kant. Normaal ga ik naar de tandarts als ik last heb, nu ging ik naar de tandarts op advies van de tandarts en nu heb ik last. Het voelt als geld binnen harken. ik wil weer een vaste tandarts, want dit blijkt niet te werken. Dus mijn vraag is ook; heb ik een gebits dossier en zo ja, heeft de behandeling van die ene kies erin gestaan.

top

Na verliezen vulling snel en deskundig geholpen. Top

Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.

Er wordt goed gekeken of er geen problemen zijn met het gebit

Prima geholpen.

Ik kon snel terecht bij acuut benodigde hulp.

Plezierig

Goede advies en vriendelijk personeel

Snel en goed geholpen

Mijn kies was afgebroken, kon snel terecht. Heel aardige tandarts met uitleg wat er ging gebeuren.

Prima!

Afspraak gemaakt i.v.m. een los gelaten vulling. Heel zachtaardige en vriendelijk tandarts die mij deskundig geholpen heeft in een prettige sfeer! Bijzonder vriendelijk, vrolijk en sympathiek team van balie t/m behandelkamer! Klasse!!

Prima mondzorg

Snel en deskundig geholpen

Altijd vriendelijk en snel geholpen

frontdesk altijd heel vriendelijk en meedenkend!!

Ik ben goed behandeld en erg blij met het resultaat Alle lof voor tandtechnicus Lex

Deskundige en rustige behandeling.

Als ik tandarts zou zijn geworden…zou ik het ook zo doen!!!

Zeer goed geholpen

2 verstandskiezen getrokken. Goede uitleg en goede hulpverlening

Een goede sfeer in de praktijk

Ik ben te vreden.

Heel tevreden

Tandarts is betrokken vriendelijk en deskundig.

De tandarts is erg vriendelijk en zorgt ervoor dat je de praktijk met een goed gevoel verlaat.

De tandarts is beleefd en vriendelijk. Hij creëert een goede en vertrouwelijke sfeer waardoor je je als patiënt op je gemak voelt.

Snel professioneel en meedenkend

Ik kon snel terecht met mijn afgebroken kies Goed opgelost en meegedacht met oplossing voor de toekomst

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!