Heel prettig

Ik werd snel geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd door de tandarts.

Uitstekend!!

Heel kundig te werk gegaan! Perfect schoon gemaakt, Louisa is echt een perfectionist. Fijn ook dat is toch nog snel terecht kon.

Snelle reactie op kiesprobleem

De avond daarvoor brak een stukje kies af. De dag erop om 09:00 in de stoel met snelle en vakkundig uitgevoerde hersteloperatie. Tijd voor gebitscontrole was echter niet meer mogelijk. Ook niet gevraagd omdat deze afspraak al tussendoor uitgevoerd werd. In receptie/wacht ruimte zou een kapstok wenselijk zijn. Ook gesprekken zijn niet privaat. (Geluid draagt door de ruimte)

Het is niet meer als toen!

Ik heb tot nu toe geen vaste tandarts meer gehad. Dat vind ik erg jammer! Mensen met angst voor de tandarts, zoals ik die gaan niet graag meer naar de tandarts toe.

Uitstekend behandeld

Luisterend, goede uitleg, kalm en uitstekende behandeling gehad van mevrouw Donna Burm

Blij met mijn tandarts

Prettig

Goed .

Goed .

Goede kwaliteit en aandacht voor de klant

Zeer prettig geholpen met altijd een duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk

Snel geholpen. Na een week nog wel last van de behandelde kies.

Stukje tand afgebroken

Ik kwam onverwachts zonder afspraak bij de tandarts ivm stukje aan de achterkant afgebroken voortand. En kon gelijk geholpen worden. Super blij mee dat het gelijk opgelost kon worden.

Prettig vriendelijk.

Kan er nog weinig over zeggen ben pas voor de eerste keer geweest. Eerste indruk was goed.

Tandarts is vriendelijk

Klantvriendelijk

Ik ga volgende x niet bang naar de tandarts

Super vriendelijke tandarts,vervangt meneer de Wit. Erg tevreden!!!

heel fijn, snel en vriendelijk geholpen

omdat er een kies uit mijn prothese was gevallen, belde ik met mondzorg. Ik kon dezelfde dag terecht. Het stukje werd opgestuurd en was na 2 dagen weer terug in Goes. Bij het passen werd in bijgestaan door mijn zoon, omdat ik, ondanks mijn hoorapparaten niet goed hoor. De tandarts legde alles keurig uit en ik mocht ook zelf een keer proberen het stukje uit en in de mond te doen. Er werd alle tijd genomen en het was wel een vreemd gevoel, maar het is goed gelukt. Inmiddels ben ik dus weer heel wat dat betreft en het gaat prima met het inpassen van de gerepareerde kies. Hartelijk dank voor de prima en snelle hulp Ina Gijssel

Aandacht en deskundigheid

Ik voel mij altijd goed geholpen

Netjes en vriendelijk

Altijd vriendelijk en op tijd.

Uitstekend.

Aardige, kundige tandarts, die mij uitstekend geholpen heeft.

Leuk vriendelijk personeel

Moest gewoon op controle, maar zoals altijd is het personeel heel vriendelijk bij binnenkomst.

geweldig

geweldig

Ook deze keer weer met plezier op controle.

Snel en goed geholpen.

Altijd nog goed geholpen.

Prima communicatie

Afspraken maken gaat heel vlot en dr ontvangst is sympathiek

Snel en vriendelijk geholpen

Nadat plotseling een stuk van mijn kies was afgebroken kom ik de volgende dag al terecht. Snel en vakkundig gerepareerd

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!