Juiste afspraak en juiste behandelinh
Uitstekend.
De tandarts werkt snel, efficiënt, deskundig. Niettegenstaande de snelheid waarmee gewerkt wordt, merk ik niets van haast of stress. d De omgang is vriendelijk en attent i.v.m. mogelijke ongemakken die je als patiënt zou kunnen ervaren. In de praktijk ervaar ik een ontspannen, bijna gemoedelijke sfeer.
Alles naar tevredenheid opgelost
Probleem werd op allerlei manieren bekeken. Er werd alle tijd en en aandacht aan geschonken. Een heel fijne ervaring.
Preventie medewerkster was vriendelijk en inlevend, Heeft mijn gebit grondig gereinigd.
Tandarts gaat zorgvuldig te werk en zegt ook wat hij doet.
Afspraak maken of afspraak wijzigen is geen probleem. Vriendelijke behandeling.
Zie boven
Ik ben uitstekend geholpen
Al ruim 30 jaar zeer tevreden!
Van afspraak maken, binnenkomst, behandeling en afscheid, helemaal goed!
Doe zo voort
Professioneel. Rustige wachtkamer. Nette behandelkamer
AD is parel
deskundige tandarts.
zie vorige vraag
1e afspraak snel gemaakt en de 2e dito. Heel snel geholpen dus erg blij.
Snel aan de beurt, goed ,vriendelijk geholpen.
Kan niet beter
Een mooie verzorgde praktijk, vriendelijke receptionistes, een zeer kundige tandarts
Van Dusseldorpstraat 1
4461 LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!