Prima!

Prima!

weer een prima ervaring rijker

geen extra afspraak voor gaatje vullen. super.

Ben zeer tevreden over behandeling door tandarts de Wit. Heeft op kundige wijze probleem opgelost.

positief

zie boven

Kundig en snel geholpen

Controle was kort en deskundig.

Correct, vriendelijk

klantvriendelijk

het was kort en klantvriendelijk

Controle nauwkeurig uitgevoerd

Er werd alle tijd genomen en precies uitgelegd wat er werd gedaan. Goed geluisterd door de tandarts. Overleg over nabehandeling.

Tandarts !

Kies afgebroken. Kon meteen de volgende dag komen. Precies op tijd geholpen , geen wachttijd. en in 15min. weer klaar. Kan niet anders zeggen, Tandarts de Wit is echt een toptandarts. Ik moet er een stukje voor rijden(Etten-Leur/72 km), maar dat heb ik er wel voor over.

Mooi op tijd en vakkundig behandeld

Ik ben op tijd en deskundig geholpen.

Vanwege het verlies van een vulling wilde ik een afspraak maken. Dat kon gelukkig snel.

Goede ervaring.

Er werd goede aandacht besteed aan mijn gebit.

Direct goed geholpen

Mijn ervaring is altijd uitstekend bij mijn tandarts.

Mijn ervaring bij de tandarts is altijd zeer goed. Hij neemt de tijd om alles te controleren en als ik vragen heb over mijn gebit, controleert hij altijd mijn gebit naar aanleiding van mijn vraag, en laat hij mij weten of er echt iets aan de hand is, of dat ik mij nergens zorgen over hoeft te maken. Alles is altijd heel vakkundig gedaan, en altijd met heel veel vriendelijkheid!

Prima behandeld

zie bovenste vraag

was prima

Prima geholpen

Vriendelijk en correct ontvangen aan de balie. Uitstekend geholpen door de tandarts (al 40 jaar mijn tandarts!).

Alles is letterlijk prima verzorgd!

Nette ontvangst en goede uitleg

Netjes opgelost

De afspraak was verdwenen uit de planning,gelukkig was er ruimte om het probleem te verhelpen

Wij komen er al van het begin

Prettig

Je wordt prettig geholpen, zowel aan de balie als aan de telefoon. Allemaal erg vriendelijk. De tandartsen zelf betrekken je ook bij wat ze doen

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Kundig geholpen

Professionele en vriendelijke behandeling

Prima geholpen

Duidelijk beleid en goed uitgelegd. Rustige tandarts mbt angst bij mij.

Heel fijn!

Benoemt wat hij ziet, vriendelijk complimenteus

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!