Met respect correct

Fijne binnenkomst , er wordt de tijd voor je genomen , zowel aan de telefoon als in de behandelkamer. Het feit dat er ruimte is voor vragen en daar werkelijk met aandacht op in gegaan wordt is fijn. 1 punt van aandacht , als de cliënt zich meld aan de balie , dat de assistente dan vraagt , Wat is uw naam of U bent ? En niet u bent Mevrouw van Doesburg ? Snap dat de tijd van binnenkomst gelinkt wordt aan de naam die dan opstaat maar dat hoeft niet zo te zijn .

Vriendelijk, goed en vakkundig

Zie bovenstaand

X

Tandarts de Wit is een fijne en kundige tandarts.

Prettig

zeer snel geholpen omdat er veel zieke waren

zeer gerustgesteld en vriendelijk.

correct en op tijd

Aardige ontvangst en keurig op tijd aan de beurt. De behandeling op zich met de tandarts ook prima en correct.

top service

Zeer duidelijk uitleggen, en de behandeling kalm en rustig.

Prima geholpen op korte termijn

Zie onderwerp

Zorgzame deskundigheid

Positief.

Proffesioneel en duidelijke uitleg.

Wederom goede en duidelijke behandeling/uitleg.

Correcte en duidelijke behandeling.

Communicatie met Mondzorg centrum en behandeling door tandarts duidelijk en correct!

Positief

Zoals altijd weer kordaat geholpen.

Snel en adequaat geholpen

Wanneer het echt nodig is kan er veel tussendoor. Fantastisch als je met een ontsteking in je wortelkanaal zit te zitten

heel fijn dat ik zo snel geholpen kon worden

top

Fijne behandelingen en tijdige inplanning

Meedenkend en tijdige planning.

Gebit prothese past echt goed

snel, accuraat en met zorg behandeld!

geen lange wachttijd bij het maken van een afspraak, welke dan ook. De behandeling is prima!

prettige omgang

altijd professionele zorg, in overleg en met een fijne omgang

top

top vriendelijk

Vriendelijkheid, perfecte tijds planning en toch alle aandacht en tijd.

Super.

Dankzij de tandarts en de preventie assistente heb ik geleerd om mijn slechte gebit beter te verzorgen

Rustige tandarts die alles duidelijk uitgelegd

Very good

I went for control with my two children. Everything went well.

Professioneel en zeer vriendelijk

Zoals altijd vriendelijk te woord gestaan en vlot geholpen.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!