Prima vlotte behandeling

Snel aan de beurt, vriendelijke en duidelijke behandeling

Alles goed

Alle

Correct

Snelle en goede behandeling.

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen

Ik ben hartstikke tevreden op ieder vlak

Vriendelijke sfeer, en mijn Implantoloog mevr van Gils is doortastend, energiek en heel bekwaam. Het is een schone mooie praktijk. Het enige wat ik mis is warm water bij de wasbak in t toilet waar ik m’n gebit en tandvlees schoon maak voor de afspraak. Maar dat is een detail, geen klant maar t enige verbeterpunt dat ik kan bedenken

fijn dat ik zo snel terecht kon (voor een kapotte kies)

Verwarrend

Tijdens de controle/ behandeling was er veel miscommunicatie tussen de tandarts en de assistente. Dat kwam doordat de tandarts niet vloeiend en duidelijk de Nederlandse taal spreekt. Daarnaast werd ik niet voldoende geïnformeerd over wat het plan van de behandeling zou zijn. Achteraf ontving ik de uitleg maar dat was met handen en voeten uitleg omdat we tegen de taalbarrière aanliepen. Was best hinderlijk.

Rustig en professioneel

Ik ben er goed en professioneel geholpen.

ben voldoende ingelicht over de komende behandeling.

Prima. Secuur en stipt

Prima. No nonsense

even wennen zoveelste tandarts in 5 jaar

even wennen zoveelste tandarts in 5 jaar verder goed vriendelijk geholpen

Keurige controle

Netjes en zorgvuldig

Was er voor de eerste keer, en was goed.

alles oke

geen opmerkingen

nog geen mening

Heb andere tandarts en nog geen voldoende ervaring om oordeel te geven.

Vriendelijke tandarts die secuur te werk gaat

Nieuwe tandarts die vriendelijk, geduldig en secuur werkt.

Vriendelijk en kundig medewerkers

Vriendelijke en betrokken medewerkers, nemen de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de behandeling.

Het is perfect

Ik ben prima geholpen en ze is zeer deskundig het gebit zit prima

Goeie ervaring

Duidelijk uit leg in en rond de stoel

Vakkundig en prettig

Ze werken vakkundig, leggen alles goed uit en fijn in omgang.

kon snel komen ivm stuk vulling uit kies

jammer dat de laatste tijd er heel veel wisselingen zijn geweest en zeker wat betreft de MH. ik heb nog nooit 2x de zelfde gehad en dat ervaar ik niet als prettig. ook dat tandarts de Wit eigenlijk plotseling weg was maar ook de dames aan de balie, geheel nieuwe setting. taal bariere vind ik ook soms moeilijk.

verbazingwekkend

Het personeel van uw medisch centrum behandelt iedereen met vriendelijkheid en respect. Ik hoop u zo snel mogelijk te kunnen bezoeken, want u bent werkelijk de beste in alle opzichten.

Behandeling naar wens

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!