Ontspannen

Ik ben geholpen, maar weet niet of kwaliteit standhoudt

Ik was bekend bij een vaste tandarts , maar bij laatste bezoek kreeg ik onverwacht 2 andere medewerkers, die ik nog niet ken en relatief goed Nederlands praatten. Was even schakelen voor mij. Ik hou ervan door een bekend iemand geholpen te worden en indien dit niet kan eest te overleggen of te informatie voor te leggen bij client

Vakkundige en goede kennis en service

Werd goed en vakkundig geholpen

Professioneel, kundig, vriendelijk en goede adviezen

Goede tandarts

We zijn liefdevol ontvangen en geholpen. Ook duidelijke uitleg. Ook ons kleine zoontje die voor het eerst bij de tandarts kwam werd eerst gerust gesteld en mocht allerlei knopjes indrukken waardoor hij op z’n gemak de stoel in ging.

Ik mis de vorige tandarts

Tijdens het schoonmaken van mijn tanden zei de tandarts iets. Ik verstond en begreep het niet en keek hem vragend aan. Ik had het logisch gevonden dat hij het zou herhalen, maar dat was niet het geval. Het zal waarschijnlijk niets belangrijks geweest zijn? Ik ben wel tevreden over de behandeling.

Keurig op tijd

Afspraak gemaakt omdat er een stuk van een kies in de onderkaak was afgebroken. Doordat er dezelfde dag nog een mogelijkheid was kon ik om 15.00 uur terecht. Een vriendelijke tandarts die zijn patiënten een hand geeft als hij ze komt halen voor de behandeling. Na een kwartier was het klaar. Je kan merken dat de tandarts en zijn assistent goed op elkaar zijn ingespeeld.

Netjes behandeld, goede uitleg.

Vriendelijk, kundig en geruststellend

Mijn eerste keer bij de andere tandarts, na jaren dezelfde te hebben gehad. Tandarts Altoima is erg vriendelijk, rustig legt precies uit waarom hij wat gaat doen. Is geruststellend. Ook de preventie assistente was zorgzaam en vriendelijk

Prima geholpen.

Na controle nieuwe afspraak gemaakt voor een behandeling. Afgelopen week terug voor een vulling. Prima verlopen zonder verdoving.

Vriendelijk en rustig geholpen.

De tandarts helpt mij vriendelijk en rustig. De balie-medewerksters zijn heel behulpzaam.

Goed gevoel

Deze tandarts gaat rustig en heel ontspannend te werk. Normaal zit ik niet ontspannend in de tandarts stoel, maar de lichaamstaal van deze tandarts stelde mij gerust. Hij doet zijn werk goed.

Word goed geholpen

Word altijd goed ontvangen

Gewoon prima

Vriendelijke, goede communicatie, problemen met kiezen netjes verholpen

Heel goed, zeer vriendelijke tandarts.

Prettige behandeling. Onduidelijk formulier! Daar begrijpt niemand iets van! Ga dat maar eens verbeteren!

Vorige week vrijdag wat op moeten halen, er was niemand aan de receptie, blijkbaar zieken en vakantie. Hang dan even een bordje op, heb uit fatsoen 20 minuten gewacht en toen maar op een deur geklopt, waarna ik geholpen ben

Lekker snel geregeld

Alles goed gegaan

??

Vriendelijk en kundig

Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en netjes verricht.

Er werd niet geluisterd

Kwam voor controlle en aanpak kies in een afspraak. Ik gaf aan dat deze kies elk half jaar afbreekt en ben toe aan een definitieve oplossing. Maar tandarts zegt beter ieder jaar vullen. Maar vulling heeft geen grip, en hoopte dat mijn veronderstelling nirt zou uitkomen! Woensdag gevuld, zaterdag lag het er al weer uit.

Snel en goed geholpen.

Ben happy over de behandeling en de manier van communicatie.

Goede communicatie

Zie boven

Geruststellend

bij binnenkomst rustig schoon vriendelijke secretaresse en tandarts heel aardig en kundig met goede uitleg en korte wachttijd. Goede communicatie vtv Naam tandarts weet ik even niet meer

Goed geholpen

Goed geholpen

Deskundige en persoonlijke behandeling

Ben deskundig en professioneel behandeld maar ook op een persoonlijke manier

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!