Nette praktijk, vriendelijk, kundig en netjes op tijd geholpen.

Niks op aan te merken

Vriendelijk, gewoon goed

goede mondzorg

Carola is klantvriendelijk

Niet als anders

Het was misschien ook een beetje mijn schuld ik was een week te vroeg maar het was niet zo zorgvuldig als anders.

Top praktijk

Zeer kundige en fijne tandarts ,zo ook de tandarts assistententen zijn heel bekwaam en aardig. De tandarts legt alles goed uit wat hij wil gaan doen. En denkt met je mee. Het fijne is dat hij rust uit straalt en ook zo werkt . Ook zijn de preventie assistenten en mondhygiënist kundige en aardige mensen . De praktijk ruimten zijn hygiënisch.

Goede service.

Goede service. Professionele aanpak.

Uiterst vriendelijk en efficiënt!

Keurige praktijk met vakkundig en vriendelijk personeel.

goede ontvangst, kennis en goede uitleg van de situatie.

Correcte behandeling technisch en sociaal

Ik kwam voor controle, werd netjes op tijd geholpen en kreeg goede aanwijzingen.

Geweldig!

Na afscheid van tandarts de Wit onzeker over het vervolg, dus had nog geen actie ondernomen. Door het afbreken van een kies werd dit versneld. Dinsdagmorgen 8.01 gebeld en lag om 8.30 in de stoel. Uiterst vriendelijke en rustige tandarts die alles goed uitlegde en (in mijn ogen) de kies zeer vakkundig heeft hersteld. De dag daarop direct naar de mondhygiëniste. Zelfde ervaring. Uiterst vriendelijk, zeer kundig en problemen grondig aangepakt. Kortom, niets dan lof.

Erg deskundig

Prettig en zeer vriendelijk

Het was een prettig bezoek, prima tandarts en assistent !

Vriendelijke mensen, denken mee en behandelen prima

Prima ervaring

Het was prettig dat Amjad zich voorstelde als mijn nieuwe tandarts, immers voor mij was het de eerste keer dat ik hem voor het eerst zag. Kortom, een prima ervaring!

ontspannend

ik heb er een goed gevoel bij.

receptie vriendelijke benadering

nieuwe personeelsleden moet wennen nieuwe tandarts is weer een uitdaging....

goede ervaring!

Mijn man en ik hebben een goede ervaring gehad met onze nieuwe tandarts. Hij was erg professioneel en vriendelijk.

Goed behandeld

Vooraf was bekend wat er moest gebeuren. Tijdens behandeling kon er wat meer uitleg gegeven worden.

Goed prima geluisterd naar beperkingen ivm..longbeperking

Teleurstellend

De preventie assistent Carola heeft mij zeer goed geholpen, de controle door de nieuwe tandarts de heer Altioma was niet prettig. Gaat niet zachtaardig om met controle gebit. Zat met controle instrument aan tanden te trekken en te duwen. Een dag later nog last ervan! Heel anders dan de gestopte tandarts de Wit.

Vriendelijke geholpen

Idem

Nette, goede behandeling gehad.

Na jarenlang behandeld te zijn door tandarts de Wit, kreeg ik nu nieuwe behandel tandarts. De eerste ervaringen zijn goed. Wel was ik blij dat de assistente hier en daar kon vertellen wat er moest gebeuren. De taal barrière kan denk ik bij gecompliceerde gevallen wel eens wat moeilijk worden denk ik.

Tevreden

Goed snel en adequaat geholpen door opvulling afgebroken kies tevreden

Ik ben ontzettend blij met mijn tandarts. Dr Altoima is een topper. Ik ben een ontzettende angsthaas voor de tandarts, maar hij stelt je echt gerust. Voor mij is hij de beste!!!!

Gewoon zoals het hoort!

Vlot, doortastend, proffesioneel

nog niet helemaal profesioneel

ik was een 'doorgewinterde'tandarts gewent en dat een topper. wil niet zeggen dat de nieuwe man dat ook niet gaat worden.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!