Vriendelijk

Ik werd zeer vriendelijk geholpen

wel goed

vorige keer was ik zeker niet tevreden, Deze keer wel. ik mis tandarts de Wit

Snelle behandeling en vriendelijke ontvangst.

Vriendelijke ontvangst, snelle behandeling. De tandarts denkt mee over kostenbesparing.

Apart

Niet alleen begon de afspraak 10 minuten later dan gepland maar heel apart dat behandelaars intern een afspraak hebben (met HR begreep ik) terwijl er afspraken met patiënten gepland staan. Dat kan vast anders. Mijn afspraak was bij de preventie assistente maar dat kun je verderop niet aangeven.

Prima geholpen.

Ik kwam met een vraag en werd deskundig en vriendelijk geholpen.

Kundige mensen

Netjes en vriendelijk geholpen. Ik vond het alleen niet fijn dat de assistent geen handschoenen droeg bij het verwijderen van tandsteen.

Altijd tevreden

Weet niet meer de naam maar een van de twee buitenlandse artsen

Matig

Nieuwe tandarts maar stelde zich niet echt zo voor . Zelf gevraagd of hij de vervanger was van tandarts de Wit . Weinig communicatie alleen noodzakelijke. Weet niet goed welke tandarts het was . Voelde niet echt betrokkenheid

Goed geholpen

Ik moest niet lang wachten. De behandeling duurde wel langer dan ik gewend ben.

Weinig wachttijd. Vriendelijk en hulpvaardig geholpen

Prima verzorging

Al een aantal jaren een goede ervaring.

Professionele mensen.

Zeer goede tandarts

De tandarts is heel secuur en vriendelijk hij legt alles uit. Zeer goede tandarts.

positief

positief

De tandarts stelde me op mijn gemak

Snel en lunsig

Zie boven

Goede ervaring

Nieuwe tandarts, weer even wennen, maar tevreden

fijn

fijne ontvangst

Plots een vervangende tandarts in opleiding

Ik heb niet eerder zo'n slechte ervaring gehad bij deze praktijk. Een nieuwe tandarts die duidelijk nog niet bekend was met de praktijk en de processen. Waar ik normaal binnen 5 minuutjes klaar ben en mijn dochter ook. Duurde de afspraak nu 45 minuten. Controle bij mij met tandsteen verwijderen. Mijn dochter in de stoel.l voor controle en uitleg poetsen. Ik weer in de stoel, want polijsten vergeten, weer uit de stoel, want reinigen bij mijn dochter vergeten. Ik weer in de stoel om alsnog te polijsten. Polijstmiddel zat overal, op m'n blouse, mijn gezicht, stikte bijna in de hoeveelheid water die in mijn mond werd gespoten. Mijn dochter weer in de stoel voor fluoridebehandeling (was hij ook vergeten). Om vervolgens mij nog een keer in de stoel te zetten voor controle van het polijstwerk. Bizarre ervaring en ook direct kenbaar gemaakt aan de balie. Daar werd ik enkel boos aangekeken, omdat ik aangaf dat ik dit niet nog een keer wilde meemaken.

Fijne deskundige zorg

Goed en deskundig begeleid bij het trekken van een kies.

Deskundige, vriendelijke, sympathieke tandarts

Ik voel mij op mijn gemak en dat zegt genoeg als je in een tandartsenstoel ligt.

Top! Goed, vriendelijk en transparant.

Zeer goede ervaring met tandarts Altoima. Deze man is zo empathisch, kundig en transparant over de zorg van mijn gebit. Echt top!!

Prima geholpen

Goede uitleg over de behandeling. Prima verricht.

Gewoon heel tevreden, vriendelijk en behulpzaam.

Als laatste was ik bij Raiana, en ik ben ook heel tevreden met Amjad, de tandarts. Allebei super vriendelijk en behulpzaam.

Geen problemen ervaren

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!