goed gevoel over

Er werd gelu9sterd naar wat ik zei en ik werd bij de behandeling betrokken

Zeer bekwaam

Tandarts Ahmad Ward is vriendelijk, rustig, duidelijk en volgens mij een deskundige tandarts. Zeer tevreden over hem.

Komt allemaal niet professioneel over!

Ik snap dat er een nieuwe medewerker aan de balie ingewerkt moet worden, maar drie mensen achter die kleine balie zetten… De behandelkamer is erg klein. De tandarts en ik moesten om elkaar heen draaien zodat ik mijn jas kon ophangen. En dan tot mijn verbijstering krijg ik direct na de controle te horen dat de tandarts geen tandsteen meer verwijderd. Fijn dat dit niet eerder medegedeeld is in bijvoorbeeld jullie nieuwsbrief. Daarnaast is de reden daarvoor in mijn ogen alleen maar om jullie preventieadviseur aa het werk te zetten. Niet omdat de tandarts geen tijd meer daarvoor heeft. Als de tandarts in mijn geval gewoon op tijd was begonnen dan was er wel tijd om tandsteen weg te halen. (Afspraak 08:00/daadwerkelijk 08:10)

Matig

Geen goed Nederlands sprekende uitvoerder onduidelijk vervolg en nalatigheid van onderzoek Hebben hierbij zelf geen keuze gehad wie onze behandelaar zou worden aangezien de vorige tandarts er mee gestopt is

Fijne behandeling.

Ik ben netjes en kwalitatief goed geholpen. Communicatie was duidelijk. Praktijk ziet er hygiënisch uit.

perfect

Hele vriendelijke mensen en goede service

Kon dezelfde dag terecht omdat ik aangaf voor t weekend al pijn te hebben

De tandarts is aardig

Had gebeld omdat ik dacht dat een stuk vulling of kies was afgebroken, maar bij controle kon de tandarts niets vinden. Toen ik vroeg of hij een goed gevoel had door mij zo weg te sturen was zijn antwoord niet helemaal!!! Uiteindelijk heeft hij nog een kleine foto gemaakt, hier was ook niets op te zien. Als ik last kreeg moest ik maar bellen.

Goed en netjes geholpen

Ok

Just a different dentist, friendly and ok.

Zorgvuldig, vriendelijk, deskundig en adequaat

Attente, deskundige, zeer vriendelijke bejegening en behandeling

Geen goede ervaring

Ik vind de praktijk erg strak, steriel en onpersoonlijk. Daarmee ook niet heel klantvriendelijk. De tandarts stelde zich in de eerste keer dat ik er was nadat mijn eigen tandarts met pensioen ging niet voor dus ik weet ook oprecht niet bij welke tandarts ik zit. Ik vind hem zeer weinig tot niet communiceren met zijn patiënt, waardoor ik mij niet echt op mijn gemak voel. De assistente zit achterin de kamer en zegt/doet niks. En met kinderen is er echt nul feeling, terwijl in mijn beleving het super belangrijk is om een kind voor te lichten en ook een comfortabel gevoel te geven. Juist preventief, zodat het kind bij een evt ingreep zoveel mogelijk kan ontspannen. Extra schep op mijn niet fijne ervaring is dat ik nu voor een controleconsult voor niks kwam, want voor tandsteen moet ik nu nog een consult extra betalen bij de mondhygiënist. Het lijkt er op dat er zoveel mogelijk moet worden gedaan in minder tijd. Dat gaat de patiënt zorg niet ten goede.

In één van mijn tanden zat een gaatje en die is op een goede manier uitgeboord en gevuld. Er werd goed rekening gehouden met mijn kortademigheid en moeite met slikken. Ik ben tevreden.

Super service

Geweldig team - vriendelijk - stelde me op mijn gemak - zeer prettige omgeving

goed en vakkundig geholpen nadat mijn kies is afgebroken

Geen persoonlijke aandacht

Dat de balie onbemand is, is geen goede service. Zeker niet voor de oudere patiënten. Enkele mensen kregen een vragenlijst om in het vullen, toen de vragenlijst ingevuld was, was er niemand om de lijst aan te nemen of eventuele onduidelijkheden/ vragen te beantwoorden. En oudere dame had een afspraak staan voor de woensdag, zij werd gebeld of ze ipv woensdag over 2 uur in de praktijk kon zijn! Uit het gesprek begreep ik dat ze geen vervoer had, hierop werd geïrriteerd gereageerd. Dat is zeker niet patient vriendelijk!

Tandarts Ward, aardige man

Hele vriendelijke en volgens mij deskundige tandarts

Bijzonder

Tijdens de behandeling werd de tandarts weggeroepen en de assistent maakte de vulling af zonder enige uitleg

Niet fijn.

Jammer dat de tandarts je niet of nauwelijks verstaat . En dat de jongere generatie je niet begrijpt als oudere persoon/ patiënt en teveel opdringen . Ik heef ze dan ook nog 1 kans heb ik daar ook geen fijn gevoel bij zoek ik een andere tandarts .

Ervaren personeel, mis alleen een stukje persoonlijk contact.

Het lijkt dat de tandarts geen nederlands kan. Hij wisselt geen woord, de assistente verteld alles. Vind ik wel een minpuntje. Ook weet ik niet eens hoe mijn tandarts heet.

Ik mis de vriendelijkheid van tandarts de Wit

Nieuwe tandarts beleefd maar geen vriendelijkheid. Weet niet hoe hij heet dus vul hier onderaan maar wat in. Vertelt niet tijdens onderzoek wat hij doet. Praat verder niet en achteraf korte uitleg wat er nog vervolgd moet worden. Slap handje en dat is het dan.

Geen commentaar

geod

snel geholpen

Prettig

Goed, geen problemen

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!