Tevreden

Na ruim drie jaar weer terug geweest naar de tandarts. Na een hele lange tijd weer een vaste tandarts. Ik ben goed geholpen en alles is goed en rustig uit gelegd voordat ze begonnen. Hoop dat het zo blijft… Anders zit ik er toch over na te denken om over te stappen naar een andere tandarts praktijk

Die mevrouw heeft duidelijk ervaring en weet precies hoe het aan te pakken

Gewoon zoals een tandarts hoort. Niks bijzonders

X

Alles is geprobeerd om mijn klacht op te lossen.

Vriendelijk, consult bij collega. Alles uitsluiten. Heel goed behandeld

Uitstekend!

Tandarts Ward is een deskundig en geduldige man.

Zeer slecht

Tandarts slecht te verstaan/begrijpen.

Geen communicatie

Totaal geen communicatie

Er gebeurt wat er moet gebeuren.

Implantaat is gezet happen en nu de tand afwachten.

Lange wachttijden

Lange wachttijden voor afspraak en vervolgafspraken. Daarnaast is basis service voor tandsteen etc. Niet meer inbegrepen maar moet je naar een dure mondhygiënist. Over de kunde van de tandarts niets te klagen.

Vriendelijk, kundig personeel

Ik zit al een poosje bij Amjad. Hij is altijd vriendelijk, neemt de tijd voor je en geeft goede adviezen. Mij kwaliteit van leven is verbeterd dankzij zijn advies voor een knarsbitje. De spanning op mijn kaken gaf me hoofd en nekpijn op en af voor jaren en daar ben ik nu (grotendeels) vanaf. Daarnaast is iedereen in de praktijk altijd erg vriendelijk en behulpzaam!

Totale Behandeling is niet naar mijn tevredenheid verlopen

Nvt

Uitstekend behandeld - 31 - 07 - 2025.

Nu : Zie hierboven !? : Prima en goed ! - behandeld donderdag de 31e juli j.l !

Goede behandeling

Goede behandeling

Goed geholpen

Zeer professioneel en kundig geholpen

Tandarts Amjad komt over als een zeer kundige tandarts, hij legt goed wat hij gaat doen en waarom. We voelde ons erg op ons gemak bij hem. Ook de tandartsassistente achter de balie is erg vriendelijk en behulpzaam geweest.

taalproblemen

communicatie is niet makkelijk.

Ik ga rustig naar de tandarts nu weinig angst

Vriendelijk en deskundig

Keurige behandeling, altijd in samenspraak. Niet lang wachten op je afspraak en weer snel uit de stoel.

N.v.t.

Na ruim 40 jaar dezelfde tandarts te hebben gehad is het wel even wennen. Ik verwacht dat de behandeling en begeleiding door Amjad Altoima eveneens naar tevredenheid zal leiden en goede resultaten zal geven.

zeer goed

zover ik kan beoordelen een kundige tandarts kan ik anderen aanbevelen

Na controle bij Amjad deze doet hij heel secuur kon ik een uur later terecht bij de preventie assistente voor tandsteen behandeling Alles goed en rustig verlopen

Kunnen geen afspraak plannen

Kunnen geen afspraak plannen

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!