Verwarrend

Geen receptioniste meer en opeens een andere tandarts. Ze deed het goed, maar praat zacht en niet heel goed Nederlands. Normaal haalt de tandarts tandplak weg, maar nu opeens de mondhygiëniste?

Tot 2x toe niet terug gebeld inzake vraag over de te nemen antibiotica voor implantaat.

Had 2 verschillende recepten mee gekregen voor de antibiotica Ben vorige week maandag wezen vragen welke ik aan moest houden, Daar konden assistente geen antwoord op geven maar zouden informeren bij Implantoloog Niets meer gehoord De woensdag wederom langs geweest om te vragen welk recept ik moest halen, zou weer nagevraagd worden en terug gekoppeld maar tot op heden weer niets gehoord. Apotheek maar om advies hierin gevraagd. Afgelopen maandag implantaat gehad.

Heel fijne behandeling

Fijne tandarts

Een lichte kiespijn en ik werd meteen geholpen. Fijne tandarts & assistente, een heel ontspannen sfeer.

Vlot, duidelijk en op tijd behandeld

45 minuten gewacht.

Heel eerlijk de eerste afspraak was gewoon bar slecht. Ik was op tijd voor mijn afspraak. 1700 uur kwam een de dame die mij heeft ingecheckt om 16.20 vroeg of ik op iemand zat te wachten nog. Ja mijn afspraak. Ik werd vervolgens geholpen nog, maar voelde extreem gehaast met het gevoel van ja het is tijd om naar huis te gaan. "U had het misschien wat eerder aan moeten geven dat u nog zat te wachten". We kunnen het ook omdraaien, alert zijn op de patiënten die binnen lopen. Op zich wil ik ze nog een kans bieden om te zien of ze toch georganiseerd zijn.

Positief

Goed ontvangst Profesionele behandeling In een woord een aanrader

Prima geholpen.

De behandeling verliep heel respectvol en vriendelijk. Prima behandeling. Heel tevreden.

Het is oké.

Tandarts is vriendelijk en doet z'n werk. Het feit dat hij geen tandsteen meer mag verwijderen tijdens de controle afspraak en ik hiervoor ineens een aparte afspraak moet maken voelt heel krom (ik vermoed koatenbesparend...?). Het voelt allemaal niet meer zo persoonlijk als voorheen. Dat maakt dat vertrouwen wel lager is. Ook communicatie is kort en minimaal en pas als ik zelf dingen vraag, ondanks dat de tandarts wel vriendelijk is.

Weinig service, voor alles een nieuwe afspraak, ik heb ook genoeg te doen

Lijkt een geldmachine, vroeger veel beter en gemoedelijker

Altijd goed

Ga hier al 30 jaar na toe en dik tevreden

Ik krijg het enorm onaangename gevoel omzet creëren de meeste aandacht krijgt.

Dat een klein beetje tandsteen een nieuwe afspraak bij de mondhygiënist nodig maakt kost alleen niet extra geld, maar zorgt ook voor gedoe dat mensen opnieuw een afspraak moeten maken, opnieuw vrij moeten nemen, opnieuw reistijd hebben, en opnieuw wacht tijd. Ook opnieuw moeten betalen. Ik hoor dat ik vaker moet komen, en moet flossen voordat de dokter mijn tanden heeft gezien. Ook blijkt in mijn dossier te staan dat ik een vulling heb, wat niet het geval is. Hier kwam de dokter achter nadat hij mijn tanden gezien heeft. Ook flossen blijkt niet nodig te zijn omdat er geen tandsteen te zien is. Het advies om vaker langs te komen omdat mijn tandvlees terug getrokken blijkt, is dus helaas ook weinig serieus te nemen na al deze kleine goede adviezen die niet op feiten gebaseerd zijn. Ook dat de Doktor beweerd dat ik vaker langs moet komen om het terugtrekken van tandvlees te controleren is mij een vraagteken. Het zou makkelijk moeten zijn om de foto's van 1,5 jaar geleden te openen en met de opnames van nu te vergelijken. Dat ik in het verleden met de tanden aan het knarsen ben geweest, zou in de voorbereiding al duidelijk moeten zijn. Mijn dossier kan niet uitgebreid zijn, omdat ik pas sinds 2020 klant ben, misschien 5 voor controlle ben geweest en nooit iets aan de hand geweest is. De hoektanden zijn al sinds mijn studie door knarsen een beetje kleiner gemaakt.

Prima behandeling, iets te lange wachttijd

Redelijk goed

Communicatie tussen tandarts, een aardige vrouw, en assistente (Evelien? ook heel aardig) niet optimaal door taalprobleem.

Prima geholpen

Er werd naar mij geluisterd

Slechte ervaring, heb nu andere tandarts

Werd niet begrepen, wilde gelijk tanden gaan trekken ik kwam voor wortelkanaalbehandeling, taalbarriere is een groot probleem

Ik kreeg een andere tandarts dan gepland vond ik minder. De taal ging niet vlot.

Ik maakte afspraak met een andere en kwam.ik bij iemand anders terecht. Communiceren ging niet soepel. Het was geen fontein waar ik mijn speksel uit kon spuggen moest het doorslikken gelukkig zat geen bloed bij. Zou fijn zijn als het wordt gezogen.

Uitstekende communicatie rond probleemkies

In verband met de komende feestdagen toch een plekje gevonden voor behandeling. Wel bij een van de andere tandartsen maar dat is prima bevallen.

Alle tijd genomen voor reparatie kies

Werd prima geholpen. Werd naar me geluisterd. Arts en assistente waren vriendelijk en attent.

Vriendelijk, bekwaam en duidelijk!

Voor mij was dit het eerste bezoek aan uw praktijk. Ik ervaarde een warm ontvangst, heldere uitleg over de gang van zaken, in de behandelkamer vond ik het wel erg klein en staat de stoel wat ongemakkelijk waardoor ik even bleef staan. De intake verliep vlot, duidelijk, vriendelijke manier en weet nu goed waar ik aan toe ben. Heel fijn en zie met vertrouwen de verdere controles en behandelingen tegemoet.

Al ben ik nieuw bij julie zijn super

Hoi ik ben patricia Ik zit er net met mijn kinder ben zelf erg bang hebt echt trouwma maar zins ik hier neg zit voelt of al jaarun komd het is echt super ze zeg wat er gaat gebeuren ze hebben gedult meg je ze zijn echt heel goed kan niks anders zeggen dezen zijn echt super lief en heel erg behulpzaam ze denk met je mee wat de juisten oplosing is verder ben ik super blij echt top gewoon !!!

Uitstekende ervaring

Ik word goed geholpen

Vervelend om op 86 jarige leeftijd terug te moeten komen

preventiebehandeling sluit niet gelijk aan op controle behandeling dat is vervelend als je 86 bent en slecht ter been

Niet het gewenste resultaat

Beste, Na mijn bezoek bij de tandarts ben ik niet tevreden naar huis gegaan. Na het controleren van mijn gebit kwam de tandarts met de mededeling dat ik nog een afspraak moet maken voor het verwijderen van tandsteen. In al die jaren dat ik op afspraak kwam was ik nog altijd gelijk geholpen door de tandarts met het verwijderen van tandsteen. Nu moet ik weer een afspraak maken, omdat de tandarts het niet meer mag doen? Waarom is de tandarts er dan nog? Ik laat mijn tandsteen voorlopig zoals het nu is en maak even geen afspraak voor verdere behandeling!

bijzonder aardig en een pijnloze behandeling

zie hier boven

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!