Laden reviews...
403 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten duidelijke uitleg en professionele zorg van een kalme en vriendelijke staf. Vele patiënten ervaren snelle hulp en betrouwbare behandelingen. Enkele reviews noemen lange wachttijden, taalbarrières en wisseling van medewerkers als aandachtspunten, evenals prijsgerelateerde zorgen. De praktijk wordt over het algemeen met vertrouwen aanbevolen, maar betere communicatie en planning zouden de ervaring verbeteren.
Weinig wachttijd. Vriendelijke tandarts wat mij helpt te ontspannen. Hij legde duidelijk uit wat hij ging doen.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
19 August 2026
anoniem
Ik werd netjes en vriendelijk geholpen.
18 August 2026
Goed geen opmerkingen
16 August 2026
anoniem
Heldere en snelle communicatie.
anoniem
De tandarts is vriendelijk en de assistenten ook. Ze nemen de tijd en stellen vragen.
Positief
anoniem
Alleen jammer van de wisselende tandartsen. De arts die mij bij de laatste twee bezoeken heeft geholpen ervaar ik als een zeer kundige man, legt alles prima uit en is uitermate vriendelijk. Ik kon alleen geen afspraak maken voor het volgende halfjaar omdat er nog geen rooster van de beste man bekend is. Met andere woorden; misschien is hij er binnenkort niet meer en dat vind ik jammer. Zijn naam is mij trouwens onbekend.
Vriendelijk geholpen duidelijke uitleg
anoniem
Gelijk en goed geholpen door zeer vriendelijke tandarts (met kleine donkere krulletjes ;-) Ben de naam van de beste man vergeten... Excuus
anoniem
Rustige man en vriendelijke assistente
12 August 2026
anoniem
Ik ben geen fan om naar de tandarts te gaan, maar ben met een goed gevoel vertrokken na de behandeling
12 August 2026
anoniem
Na even vooraankondiging herinnering afspraak liep het fout. Naar oud email adres, wist van afspraak maar belde om 08 00 uur direct en moest 27.5p minuten in de wacht bleek mijn afspraak om 08.10 te zijn dus was te laat. Bijbehorende factuur kwa wel maar is ingetrokken na uitleg. Geen probleem en goed opgelost. Wat wel een probleem is dat men bellen bijna half uur jn de wacht late staan
Vriendelijk, duidelijk.
anoniem
Netjes geholpen en keurig op tijd
anoniem
Ik heb hier mij reeds ingeschreven en kon snel op intake komen. De receptioniste, de tandarts, z’n assistent en de mondhygiëniste zijn stuk voor stuk vriendelijk en benaderbaar. Ik raad het aan om je hier in te schrijven en te laten behandelen wanneer nodig. Niks op aan te merken.
8 August 2026
Nemen de tijd voor je
4 August 2026
anoniem
Ondanks de grote van de praktijk, welke voorheen een kleine praktijk was, neemt men de tijd voor je. Duidelijke informatie.
anoniem
Prima controlemoment, alleen jammer dat ik nog twee keer terug moet komen voor een behandeling. Kan dat niet in één keer?
Beveelt niet aan
Begripvol voor mijn angst Nam alle tijd Kundig
30 July 2026
anoniem
Vriendelijk en vakkundig, gewoon top!
28 July 2026
anoniem
vakkundig goed mijn probleem aangepakt
25 July 2026
anoniem
Het was voor mij de eerste keer bij een nieuwe tandarts. Een vriendelijke man. Hij was snel, deskundig en zonder pijn en gaf goed advies. Ben blij met deze tandarts.
24 July 2026
anoniem
Ik maak altijd twee afsrpaken na elkaar eerst voor de de preventie assistente/ mondhygieniste .en dan meteen erna de tandarts . PK de mondhygiëniste werkt rustig, voorzichtig en secuur. Ze legt alles wat ze ziet en doet aan het gebit goed uit. Wat natuurlijk heel fijn is. De tandarts dr A.Ward is een rustige en fijne tandarts , Hij werkt ook rustig in je mond.( niet grof) . Een man van weinig woorden , maar als je gewoon vraagt wat hij ziet of heeft gezien en gaat doen, legt hij alles goed uit. De tandarts assistentes zijn ook aardig. Zo ook de medewerkers achter de balie. Ik ben heel tevreden en hoop dat er nu zoals in het begin , geen wisselingen meer komen van tandartsen .
22 July 2026
22 July 2026
anoniem
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!
Van Dusseldorpstraat 1
4461 LT Goes
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.