Fijn deskundig geholpen

Rustige kundige tandarts. Fijne ervaring.

De aanmelding verliep goed en de behandeling was geruststellend.

Zie boven.

Geen fijne ervaring

Normaal heb ik alleen maar goede ervaring bij deze tandartspraktijk, maar sinds er een andere tandarts inzit geen prettige ervaring meer. Slecht sprekend Nederlands, dus niet te begrijpen wat deze tandarts zeg.

Kundig geholpen in een goede sfeer

Heb het als plezierig ervaren

Uitstekende zorg in t Mondzorgcentrum Goes !

Zie hier boven plus : n Rustige plus n goede tandarts : Amjad Altoima / - + zo ook geldt dit voor de assistente ( s ) !

Zie toelichting

Ik heb het als zeer onprettig ervaren de wijze waarop met tandarts De Wit is omgegaan door Mondzorgcentrum Goes. Hij was al ruim 30 jaar onze tandarts. Ook merkwaardig dat er verder helemaal niet is gecommuniceerd wie onze tandarts zou worden. Dat werd pas duidelijk tijdens onze afspraak. Op zich een vriendelijke persoon. Kwam wel wat onwennig over tijdens de behandeling. Tandsteen verwijderen ging wat gehaast en dat leidde ook tot pijn. Graag voortaan wat rustiger uitvoeren.

Mijn oude tandarts was veel zachter

Tandarts de Wit was een hele fijne man. Hij deed zijn werk erg goed en steeds mij altijd gedrukt. Was ook niet zo hardhandig als de tandartsen die er nu zitten

Goed!

Afgebroken tand.....snel geholpen .....volgende week.moet ik terug! Hele mooie assistente trouwens

vriendelijk en goed geholpen

goed gecontroleerd op gaatjes.

Nieuwe tandarts maar stelde me erg op mijn gemak

Er werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan werd.

Is goed verlopen

Vakkundig geholpen

Gewoon goed

Fijn geholpen en je wordt erbij betrokken wat er gaat gebeuren

Vanwege plotselinge pijn kon ik snel terecht

Belde s morgens dat ik het niet meer hield vd pijn hadden eigenlijk geen plek maar kon toch komen en hebben mij alsnog geholpen!! Super en proffesioneel en zonder direct een gepeperde rekening op te bouwen maar te kijken naar beste oplossing ipv waar het meest mee.te.verdienen zou zijn! Hartelijk dank!

Heel goede ervaring

Heel vriendelijk en perfecte uitleg wat er gedaan moet worden.

Beetje vriendelijker mag wel.

Ingetaped in een hoofddoek is het nog altijd niet verboden op goedemiddag te zeggen tegen een klant.

Vriendelijke mensen

De mondhygiëniste is een bekwame vrouw. Grondig maar je komt met een fris gebit buiten. De tandarts is een vriendelijke man.

Deskundig begripvol vriendelijk

Ik ben bang. Ikwerd ontzettend gerustgesteld. Top voor dhr Ahmad. Ook de assistente was erg vriendelijk en begrip vol

Prima geholpen.

Na afbreken van een stuk kies werd direct een afspraak gemaakt. Er werd geïnformeerd of ik pijn had. Dit was niet het geval. Daarop een afspraak na het weekend Op tijd geholpen. Vriendelijk en rustig.

Goed geholpen en op tijd

Heel vriendelijk en zorgzaam Uitstekend arts

Snelle, eerlijke en goede behandelingen

mijn voortand is witter gemaakt alles goed verlopen en ziet er super uit heel tevreden

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!