Die collega je bent echt geweldig.

Het ongevraagd meedenken en geven van advies wordt als zeer positief ervaren.

Heel vriendelijke personeel bij de receptie

Behandeling ook prima

goed en duidelijk

ik wordt genoeg op de hoogte gesteld en goed geholpen

Snel, professional en vriendelijk

Locatie is top en schoon, receptie en deskkundige zijn de best!

Top Tandarts

Top Tandarts

Vulling vervangen

Ik ben jaren lang klant bij deze kliniek en ben altijd tevreden geweest met hun kwaliteit. Deze keer had ik een vulling nodig onder een huidige vulling en vond het heel soepel gegaan. Hierna heb ik geen last van pijn gehad. Clara is vakkundig, professioneel, deskundig, vriendelijke en heel toegankelijk. Zeker een aanrader!

Communicatie onduidelijk

Geen adequatie communicatie over wat er gedaan wordt en waarom. Behandeling geeft ook een rommelig gevoel, er lijkt geen structuur in te zitten. Samen met de hoge kosten per behandeling en de frequentie die bijna opgelegd word vraag ik me wel af of ik wel op de juiste plek ben.

Prettig

Goed en fijn geholpen

Erg onaardig en hardhandig.

Erg onaardig en hardhandig.

Ik zou het prettig vinden de mondhygienist en tandarts in 1 afspraak. De wachttijden waren vaak lang als een afspraak toch niet uitkwam

Slecht

Slecht

Prima zorg

Voor mij is het een fijne combinatie prima tandzorg op drie stappen van mijn huis.

Fijne, ontspannen behandeling

Prima behandeling bij mondhygiëniste inclusief goede tips voor gebit verzorging.

Super blij met jullie als mijn tandarts.

Er wordt heel duidelijk besproken wat ze doen en waarom ze het doen, ik persoonlijk vind het fijn om te weten wat en waarom er iets gedaan moet worden aan mijn gebit en dit als vrije keuze aan mij overlaten om het te doen of niet.

G A was zoals altijd weer geweldig bezig. Top

Professioneel, netjes, fijne persoonlijkheid (superbelangrijk). Ik kan nog wel een uur doorgaan zo...... You get the point I am making.

weer goede controle gehad

behulpzaam bij oplossen van tussen tanden blijven zitten etensresten.

Zeer slecht!!

Zeer slechte communicatie en half werk. Dure paradontale behandeling gekregen over ruim 1,5 jaar en moet nu door omdat ze niets voor me kunnen doen. Vreemd dat situatie gebit nu slechter is dan op moment van start paradontale behandeling. In dossier staat continue dat het goed gaat, en nu wordt ik doorverwezen naar speciale paradontale arts. Persoon die mij als laatste onderzocht/behandelt heeft heet Anja, paradontale mondhygieniste, staat niet in lijst van namen. Daarvoor steeds behandelt door Sadaf.

Prima geholpen

Probleem aan kies prima opgelost

Deskundig en zorgvuldige behandeling gehad van de mondhygiëniste. (excuus omdat ik haar naam niet weet.)

Top!

Fijne benadering en goede uitleg.

je word heel prettig behandeld

ik ben blij dat ik deze praktijk mag bezoeken de vorige tand arts nam het op het laatst niet zo nauw

Prima tandzorg

Ik kom al veel jaren bij mondzorgcentrum Delft en ben tevreden. Ik ben geholpen door Anja Istomina maar ze staat niet in de keuzelijst hieronder.

Vertrouwelijk

Confrontabel en bespreekbaar

Kon snel terecht

Behandeling met aandacht voor de patiënt!

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.