Gewoon geweldig geduldig

Heel fijn dat er rekening gehouden wordt met de angst van mij tegen de behandeling. Veel geduld en snel efficiënt werken.

Helaas alweer een nieuwe tandarts. Er is wel veel verloop helaas. Ik ben bang voor de tandarts en heb liever langere tijd dezelfde persoon.

Goed behandeld

Lief personeel.

Snel gehulpen

Heel aardige mevrouw en Snel gehulpen .ik ben super blij.

Keurig geholpen door de mondhygiëniste

De mondhygiëniste was erg beleefd, vertelde steeds wat ze ging doen, het was een heel prettige behandeling!

Zijn heel professioneel en stellen je op je gemak.

Zij geven goed advies, stellen je gerust.

een goede, pijnloze gebitsreiniging

Prettig ontvangst door de paro-preventie assistente. De dame ging op prettige wijze uitlegen wat ze ging doen. Het resultaat was een zeer goede gebitsreiniging welke, ondanks de ontstane tandplak/steen. Geheel pijnloos. Mijn tanden voelde na de reiniging helemaal glad aan en waren weer mooi wit

Geen

Topdiensten

Makkelijk aan te rijden, proffesioneel, hygienisch en goed. Geven goed advies en bieden verschillende services aan.

top!

goede ervaring met zowel de mondhygiëniste als de tandarts!

afspraken vaak wijzigen

afspraken vaak wijzigen personeel toevoegen, indien mogelijk ook niet vaak van personeel wisselen Oefen indien mogelijk ook op zaterdag, omdat velen doordeweeks geen afspraak kunnen maken

Ik ging met een stralende glimlach naar buiten : )

Alleen bij haar durf ik aan. Ze is super vriendelijk, professioneel en heeft oog voor mij als patiënt.

Er wordt rekening met mij gehouden. Ik kan bijv niet helemaal achterover liggen en nadat ik dat uitgelegd heb, hoeft dat niet meer

Zeer kundige en menselijke mondhygieniste

Prima ervaring weer met de mondhygieniste, zeer kundig en vriendelijk mens

Alles prima

Iedereen is vriendelijk en professioneel. Wel wisselt personeel vaak en heb ik bij voorbeeld geel idee, wie mijn tandarts en mondhygienist is....

Te veel afspraken

Veel beloofd en niks doen

Super vriendelijke en vakkundige behandeling

Door Mondhygiëniste die uit Roemenië komt. Weet haar naam niet.

Klantvriendelijk, deskundig

Super gezellige tandenpraktijk leuke aardige tandartsen.

informatieve consult tandarts

De tandarts gaf mij de juiste informatie mbt implantaten, en mijn twee loszittende tanden. En dit wilde ik weten, nu moet ik het wel verder zelf goed poetsen en schoonhouden om mijn twee losse tanden niet kwijt te raken, omdat ik door de parodontitus geen implantaten kan dragen. Afspraak was dan ook dat ik zelf eea zal doen om trekken te voorkomen en ik ga eind januari terug voor controle. De tandarts was deskundig en ik ben toch tevreden over het consult, want deze informatie had ik hard nodig. Ik heb eerder ontstekingen wel zelf behandeld.

Professionele instelling

Heb een gebitsreiniging gehad en ben zeer geduldig en professioneel geholpen

Professionele instelling

Ben bij gebit reiniging heel geduldig en professioneel geholpen

Kundig en professioneel personeel

Heb een gebit reiniging gehad en ben heel geduldig en professioneel geholpen

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.