Kundig, rustig en legt alles duidelijk uit.

Snel en adequaat behandeld

Last van een kies. Bleek verstandskies te zijn. Meteen pijnloos verwijderd.

rustige ruimte en goede behandeling

Was een sfeervolle ruimte rustig en de behandeling was op tijd en verliep goed

Het was goed bedankt.

Goede ontvangst. Vriendelijke gezichten. bekwame behandelaars. ik ben tevreden. bedankt

Tevreden zoals altijd

Ben sinds 2013 patient hier en nog steeds tevreden van hun deskundigheid en zorg.

Ze doet alles goed

Naar de tandarts te gaan is geen prettig ervaring maar soms wel :)

prima geholpen

alleen voor controle geweest

Tandarts Clara is uitstekend.

Vriendelijk, kundig.

top

Lieve mensen, geven duidelijke uitleg. Snel en accuraat

Rustige en professionele tandarts

Ik had te kampen met angst en schaamte, de tandarts heeft dit weggenomen. Ik heb een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Dit heeft de tandarts heel erg goed gedaan.

Goed ontvangen en behandeld

Ik was een beetje laat, maar desaltemin is er ruimte gemaakt om de controle te doen plaats vinden. De behandeling was goed en efficiënt.

Snelle service

Zo goed als kon geholpen. Voor het eerst meteen aan de beurt.

Goed geholpen!

Ik kwam voor de jaarlijkse controle.

Geweldig altijd!

Superlieve tandarts en denkt altijd mee! Levert echt hele goede kwaliteit ook!

Er werd tijd genomen

Goede uitleg gehad in het Nederlands. Dus heldere communicatie.

Tevreden

Was gewoon goed

Goede ervaring met behandeling mondhygiëniste

Prettig en vakkundig mijn gebit gereinigd door de mondhygiëniste.

Lang moeten wachten, wel fijne behandeling

Lang in de wachtkamer moeten wachten, wel lieve mensen voor een goede prijs. Achteraf ook lang moeten wachten bij de balie voor een volgende afspraak

pijnlijk maar geruststellend

Melktand laten trekken en eerste stap van implantaat aan laten brengen. Tandarts heeft me rustig uitgelegd wat hij ging doen. Behandeling zelf ging vrij snel en prima. Vriendelijke tandarts en assistent. Duidelijk zeer professioneel en vakkundig bezig om alles zo goed mogelijk te krijgen.

Kundig , met zorg en liefdevol !

Ik ben bij jullie gekomen , tanden getrokken tot nu een nood kunstgebit , de begeleiding en zorg is top !

Deskundig

Zeer vakkundig

Geholpen door tandtechnicus Dominique. Wat een vakkundige en lieve man. Ik kan me geen betere tandtechnicus voorstellen. Ik kan iedereen aanraden zich door hem te laten behandelen. Ook over de mondhygiëniste Anja niets dan lof.

Vriendelijk en kundig

Geweldige en vakkundig personeel

De behandeling en de nabehandeling zijn zorgvuldig verlopen.

Mijn ervaring is positief en ik zou Tandzorg Delft zeker aanbevelen

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.