Tijd en zorg aan mij besteed

Ik ben altijd zenuwachtig maar ik voelde me veilig tijdens mijn bezoek. Alles was aan mij uitgelegd en er was tijd om mijn verhaal te doen. Ik kreeg handig en goed advies. Kortom, prima bezoek!

vakkundig en snel opgelost

Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen

Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen.

Heel erg goed geholpen

Ik ben heel goed en met heel veel zorg geholpen

Mijn ervaring is vrij goed.

Hele bekwame en warme mensen .

De tandartsen alsmede het andere personeel , ook van de administratie , Ze zijn vriendelijk , behulpzaam en professioneel. Gewoon helemaal Goed !!

Boos

Afspraak 25 min uitgelopen waardoor ik niet geholpen ben omdat ik naar het ziekenhuis miest voor een operatie terwijl dat afgesproken was dat ik een operatie gad en om een bepaald tijdstip weg moest. Dit was besproken bij het maken van de afspraak.

Heel tevreden

Alles goed uitgelegd, vertelt wat zij aan het doen is en waarom, voorzichtig bij gevoelige plekjes

Prima gedaan, kan er weer een poos tegen!!!

Altijd gezellig om met mijn man samen te gaan voor een afspraak bij Mirela!

Deze mondhygiëniste is super. Ze is aardig en vakkundig. Mijn gebit voelt altijd als nieuw na een bezoekje. Heerlijk schoon. Echt iemand die positieve uitstraling heeft.

Prima ervaring

De tandarts was erg vriendelijk, vroeg hoe ik mij voelde en of er klachten waren en ging verder heel gedegen. Gaf ook goed advies over mondverzorging en mogelijkheden mbt beugels.

Op tijd

Netjes op tijd

Het is fantastisch om door Mirela te worden geholpen.

Om naar de tandarts of mondhygiëniste te gaan is niet iets van onze top 10 aktiviteiten. Maar naar Mirela is het helemaal niet erg. Ze is in onze ogen erg kundig en serieus met haar werk bezig, dus is het eigenlijk een feestje om door haar te worden gepijnigd, de laatste opmerking tussen haakjes.

Helemaal prima

Goede behandeling

Zorgvuldig te week gegaan bij een vulling. Ik heb niets gevoeld.

Prima en snel geholpen

De tandarts en assistente werken goed samen en geven je een veilig en rustig gevoel.

Het was goed

Naar de tandarts om mijn tanden te checken.

Vriendelijk personeel

Altijd prettig als je op tijd wordt geholpen . Ben alleen vergeten de naam van de arts die mij heeft geholpen , sorry Einde van het gangetje links .

Heel fijn

Mondhygiëniste had alles goed uitgelegd heel geduldig en aardig!

Planning en advies

Planning klopt prima, afspraken maken gaat ook via e-mail goed. Fijne medewerkers al wisselt de bezetting wel regelmatig.

Mijn behandeling bij de mondhygiëniste was bijna prettig te noemen. Bij iedere stap werd er verteld wat er ging gebeuren. Na de behandeling goed advies en gratis tandpasta mee.

prima en goed geholpen

rommelig in de wachtkamer, weinig zitplekken. Onduidelijk mbt aanmelden. Slechte lectuur.

de behandeling is goed

Zeer vriendelijk en goed

Ze zijn sllemaal,zeer vriendelijk, behulpzaam en stellen je gerust.

vriendelijke praktijk

Tandarts werkt keurig op tijd, geeft duidelijk uitleg

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.