Zeer prettige behandeling met oog voor de mens en de kwaliteit!

De eerste periodieke controle bij tandarts Andrisani en assistentes, de behandeling door de mondhygiëniste en het plaatsen van de kroon, allemaal zaken die vakkundig en goed zijn uitgevoerd! Veel aandacht voor de mens, vriendelijk en flexibel qua afspraken. Hier wordt echt goed gewerkt.

Prima behandeling

De behandeling gaat rustig en gecontroleerd. En nagenoeg pijnloos.

Easy, without burocracy, and good quality service

An appointment is relatively easy to do, a convenient payment method, and a trusted service. Very good.

Tandpoetsen

Mijn ervaring is ze hebben mijn tanden schoon gemaakt.

Ik had een afspraak met mijn mondhyginist, ze was zo professioneel door alles uit te leggen voor de start, was zo respectvol kalm en alles ging zo soepel pijnloos. Ania bedankt, tot de volgende afspraak

Vakkundig. Attent. Professioneel

Top geholpen weer. Fijn dat ze altijd op tijd is. Heel schoon. Vakkundig en lief. Goede uitleg en gezellig.

Ik was ontstekend geholpen. Goed uitgelegd. En vriendelijk. Petje af voor de service.

Ideale tandarts

De tandarts is rustig, duidelijk en erg vriendelijk. Sinds ik bij haar ben, ben ik over mijn angst heen. Ik raad haar bij iedereen aan. Mijn zoons zijn ook erg over haar te spreken. Mijn oudste zoon heeft pas een ongelukje gehad waarbij 2 tanden afgebroken zijn, dit heeft ze enorm mooi hersteld en zelfs de wortelkanaalbehandeling pijnloos uitgevoerd. Mijn zoon had hier enorme angst voor aangezien de spoedtandarts iets minder rustig en vriendelijk te werk was gegaan.

Snel, accuraat, succesvol

Eén dag voordat ik een weekendje weg zou gaan heb ik me gemeld, dat ik kiespijn had. Mijn tandarts Giorgia bleek niet beschikbaar, Men heeft zich ingespannen om een 'vervanger' te vinden. Dat was Virginia. De afspraak is vervolgens gemaakt. De behandeling snel en succesvol uitgevoerd. Uitstekend. Ik ben mijn weekend zonder pijn-problemen doorgekomen. Ik ben jullie zeer dankbaar. Gr. Ruud van der knaap (78 jaar) Bij Publicatie: U mag mijn naam best publiceren.

zie onder

ik kreeg over meerdere bezoeken een zeer zorgvuldige behandeling. Dominique betrok mij bij elke stap van de behandeling en werkte nauwkeurig. Ik ben heel blij met het resultaat.

Vriendelijk en goed geholpen

Er werd naar mij geluisterd verteld wat er werd gedaan en super vruendelijk

Dit was een snelle actie Tand eruit en volgende dag al weer een nieuwe prothese Super

Vriendelijk ontvangst

We werden enthousiast ontvangen en de tandarts had een vriendelijke en rustige uitstraling. Ze benaderde ons op een passende wijze en toonde begrip.

Fantastisch

Zeer vriendelijk en behulpzaam. De tandarts heeft alle procedures grondig uit. Ik voelde me niet veroordeeld omdat ik eerst bang was. Top!

Behandeling was goed

Goed hoor

Overwegend tevrede, alleen praten lastig door mondkapje en moeilijk te verstaan spaansdialect

Overwegend tevreden, alleen communiceren was moeilijk door mondkapje en moeilijk te verstaan buitenlands

Gewoon bijzonder goed en met begrip voor angst!!

Heel goed

Tandarts goed

De afspraken worden makkelijk verzet en ik denk dat meerdere handeling in 1 afspraak gepland kunnen worden. Zoals gips happen, tanden afdruk voor een gebit. Nu 3 afspraken en dit had volgens mij in 1 gekund. Aanbevelen maar wel met een kanttekening. Over Dominique de tandarts zijn we tevreden. Rustige man en neemt de tijd.

Mondhygieniste is kundig alleen duur tarief

Mondhygieniste is bij mijn eerste ervaring kundig, wat de score drukt is ht tafief van 192 euro voor 30 minuten werk. Ik vindt dat erg prijzig. Is dat normaal voor een half uur werk? Ik zou de mondhygienist wel aan bevelen maar gezien het hoge tarief voor een half uur niet, vandaar mijn vraag of dit gangbaar is

zeer slecht!!

onervaren en Amateuristisch!

Vriendelijk en goed geholpen

Prima geholpen vriendelijk en goed

Vriendelijk en correct

Mijn tandarts is een vakkundige man

Mijn tandarts vind ik een vakkundige man. Breng mij op mijn gemak wat ik heel fijn vind.

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.