Vlot

Ik werd vlot geholpen. Echter de tandarts gaf aan dat in het systeem niet stond dat ik naar de mondhygiënist hoefde. Nu werd ik later in de ochtend gebeld met de vraag waar ik was. Dat was wel vreemd.

Fantastisch geholpen door een zeer professionele tandarts

- Snel geholpen - Geen wachttijd - Zeer kundige en rustige tandarts - Geen pijn! - Prachtig resultaat - Goede uitleg over stappen die genomen worden tijdens behandeling

Vriendelijke ontvangst en een vakkundige zorg voor mond en tanden.

De zorg voor mijn gebit is goed en vakkundig verzorgd.

Snel en vlot behandeld

Nvt

Nvt

Prima behandeling, de patiënt staat voorop. Fijne vriendelijke tandarts.

Snelle hulp bij afgebroken kroon

Ik was blij dat ik dezelfde dag nog geholpen werd. De behandeling duurde nog geen half uur dus dat was fijn.

Geweldige mondhygiëniste

Zeer kundig en begripvolle mondhygiëniste

Duidelijke uitleg en vriendelijk in de omgang

Heel goed

Ik ben gelijk goed geholpen.

Ik had het ongemak van een gebroken kies. Ik kon op korte termijn een afspraak maken bij mijn eigen tandarts. Op verzoek van de tandarts is het tijdstip nog aangepast. Daar is over gebeld. Mijn tandarts heeft in 1 afspraak meteen de kies gerepareerd. Heel fijn!

Tevreden

Ik ben tevreden over mijn tandarts.

Vriendelijkheid

Goede geruststellende uitleg van de behandeling

Mijn bezoek aan de mondhygiëniste was goed

Mijn bezoek aan de mondhygiëniste was goed.

Vriendelijk

Snel en vakkundig

uitstekend !!

Vriendelijk personeel , vakkundige behandeling.

Super tandartsenpraktijk!

Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam! Laatst kon ik voor iets even vlug tussendoor geholpen worden. Top!

Top ervaring, kennis en advies

De tandarts heeft altijd een goed beoordeeling gedaan naast en geschikt uitvoering van noodzakelijk behandeling

Ik was te vroeg maar kon gelijk door. Vriendelijke tandarts. En goed advies. Wel jammer dat jullie niet meer in Honselersdijk zitten.

Vulling in boven snijtand was eruit gevallen en is op heel korte termijn netjes gerepareerd. Bedankt Verdere controle leidde tot verwijzing naar Kaakchirurgie i.v.m. mijn medicijngebruik. voor verwijdering van enkele heel slechte kiezen. Ben niet zo blij met lange wachttijd

Het was uitstekend

Tandarts open in gesprek. Goed overleg. Extra uitleg en vergelijking met twee jaar geleden van de rontgen fotos van het gebit.

Prima behandeling

goede behandeling en alles conform afspraak

Prima geholpen

Goed geholpen en een goede uitleg over de behandeling

rustig, begripvol….ben tevreden

Goede ervaring

Goede ervaring

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.