Uitstekend geholpen

Ik ben door de tandarts goed geholpen. Ze was vriendelijk, geduldig, behulpzaam en gaf goede informatie.

Prima, vriendelijke bejegening, duidelijke uitleg en rekening houdend met mijn slechthorendheid.

Uitstekend!

Fijn dat ik ook uitleg krijg bij de foto's die waren gemaakt

Tijdens de controle werden er foto's gemaakt van mijn gebit. Hier werd vervolgens ook uitleg gegeven door de tandarts over de huidige staat van mijn gebit Dit gaf mij een goed gevoel.

Ik ben netjes behandeld. De uitleg van wat ze gaan doen kan beter. Ik moest er zelf om vragen. Weet nu nog niet precies wat er gaat gebeuren.

De periodieke controle duurde twee minuten hooguit....

Hele snelle controle ondergaan, waardoor een beetje het gevoel achterbleef of dit wel goed gedaan is. Doorverwijzing naar mondhygiënist gekregen en de rest was dus goed, aldus tandarts. Overigens: afspraak maken ging makkelijk en personeel is vriendelijk.

Vriendelijkheid ten top

Zoals altijd vriendelijk ontvangen en correcte behandeling door de tandarts

Goed gehandeld

Geen gedoe, gewoon goed uitgelegd en dan kan ik direct bepalen of ik het wil of niet

Ik heb boven kaak kunst gebet klaar ton ik hem uiteindelijk in wil breng met de tandarts . Lukt niet was niet goed op maat gedan de staal was een schroef kort dan de andere . Ik was hier heel erg verdrietig

vriendelijk en nauwkeurig

Ik hoop dat ze lang bij jullie blijft.

friendly employee

The dentist is very helpful

tevreden

tevreden over de behandeling

Prima tandarts!

Ben heel tevreden met Clara. Ze is vriendelijk, snel en goed in haar werk.

Simply the best

Snel en prima geholpen

Stipt op tijd

En vriendelijk en correct geholpen

Dentist is warm and professional.

We have been to the dental practice as a family. The reception handed over three registration forms to us, which is a standard procedure for an intake appointment. After filling out the forms, a dental assistant called us for check-up. A dentist was waiting in the room already and welcomed us warmly. She took a new x-ray photo for one of us and reviewed the photos followed by her professional advice. The way she checked the teeth of our child was also easily accessible by the 3-year-old. our child even got a small gift when we left. All in all, it was a pleasant experience.

Ik heb een ontsteking aan mijn kies. De dane heeft aan een actieve ontsteking in goede bedoeling mij geholpen (tijdelijke vulling) maar na het uitwerken van de verdoving werd het een HEL ik heb nog "nooit nooit" zoveel pijn gehad aan een ontsteking. Belde ze op om terug te komen snap ook dat ze allemaal afspraken hebben. Maar jah met amoxiciline en een oplos brufen is het vandaag " heel heel veel" minder geworden. Sommige zeggen ze had gewoon die kies niet moeten openen maar direct amoxiciline moeten geven maar jah zij is de arts gedaan is gedaan.

Prettig geholpen

Ik was per ongeluk een kwartier te laat, maar werd toch geholpen. Het betrof een half jaarlijkse controle.

Ik was die dag wankelend toen heeft de tandarts mij helemaal naar mijn scooter mobiel gebracht toen ik klaar was met een kies vullen Mijn dank hiervoor.

Vriendelijke, attente, deskundige en begripvolle tandarts.

Ik ben heel goed geholpen. Ben heel blij dat mijn probleem opgelost werd.

Netjes geholpen door zowel mondhygiënist als tandarts.

Goed en netjes geholpen. Afspraak liep wel 10 minuten uit.

Prima behandeling

Zie hierbiven

goed, zoals gebruikelijk

Vlot

Ik werd vlot geholpen. Echter de tandarts gaf aan dat in het systeem niet stond dat ik naar de mondhygiënist hoefde. Nu werd ik later in de ochtend gebeld met de vraag waar ik was. Dat was wel vreemd.

Fantastisch geholpen door een zeer professionele tandarts

- Snel geholpen - Geen wachttijd - Zeer kundige en rustige tandarts - Geen pijn! - Prachtig resultaat - Goede uitleg over stappen die genomen worden tijdens behandeling

Vriendelijke ontvangst en een vakkundige zorg voor mond en tanden.

De zorg voor mijn gebit is goed en vakkundig verzorgd.

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.