anja is een zeer goede mondhygeniste

Anja doet haar werk rustig en zorgvuldig en zij is beleefd en vriendelijk. Er wordt niet hard of druk gepraat wat elders wel vaak is, maar geconcentreerd gewerkt. Aanbeveling

De locatie ziet er eerlijk gezegd niet zo fraai uit, maar top service

Heel persoonlijk, vakkundig en aardige mondhygienste. Zeker een van de beste die ik heb gehad. Ik kom alleen al voor haar heel graag bij deze locatie ipv de ander in het Centrum.

Op tijd & gelijk opgelost

Ik had een controle afspraak. Daarbij werd geconstateerd dat een stukje van mijn vulling/kies was gebroken. Hoefde geen nieuwe afspraak voor gemaakt te worden en werd gelijk gerepareerd.

goed!

ik vind alleen dat er veel fotos worden gemaakt!

Aardige mensen duidelijke uitleg

Kundige behandelaar

kunstgebit

ik ben een aantal keer geweest voor een mooi passend gebit. Van te voren was alles duidelijk uitgelegd. Door de begroting wist ik ook vooraf wat het mij zou kosten.

Goede Tandzorg met vriendelijke medewerkers

Het zijn aardige medewerkers die zorg hebben voor de patiënten.

Er mag meer uitleg gegeven worden

Meer uitleg over het gebit met name waar erop gelet moet worden en waar er nog evt.tandsteen zit. Er mag meer gecommuniceerd worden!

Ik wordt heel goed verwelkomt wn goed behandelt super fijn

Snel, persoonlijk

Persoonlijke aandacht en goede behandeling

Je word altijd netjes behandeld

Op tijd geholpen, en goed behandeld.

Zie boven.

Zorgzaam

Aardige mondhygiëniste

Ik was bij de mondhygiënist en zij is een vakvrouw en klantgericht. P

De mondhygiëne communiceert helder, stelt de patiënt op haar gemak en is een vakvrouw

Top, Vriendelijk professioneel

Ik ben uitstekend en vriendelijk geholpen

Het is altijd een feestje om door Lorena geholpen te worden

Geweldig!

Aardig personeel, nemen de tijd voor de behandeling en geven duidelijk en goed advies. Ik ben erg tevreden.

Ik heb alleen goede ervaringen

De mondhygienist werkt zorgvuldig en verteld goed wat ze gaat doen.

Prima zorg met aandacht

Zit al jaren bij deze tandartspraktijk. Er is redelijk wat doorloop van tandartsen geweest dus heb er al een paar verschillende gehad, maar de kennis en kunde is altijd van een hoog niveau.

Vriendelijk

We zijn vriendelijk ontvangen. Ze namen de tijd voor mijn twee kinderen en vertelde wat er ging gebeuren. We zijn met een fijn gevoel de deur uit gegaan.

Slechte communicatie/afspraken

Op donderdag 14-09-2023, had ik een afspraak met de mondhygiëniste tijd 08.30 uur en de tandarts. tijd 09.15 uur. Daar op tijd aangekomen werd mij medegedeeld er dat maar 1 afspraak open stond dat was bij de tandarts. Er werd medegedeeld dat de mondhygiëniste op donderdags nooit praktijk had en niet aanwezig was, lijkt mij een geval van slechte communicatie.

Deskundig geholpen

Halfjaarlijkse controle gehad, snel geholpen en bij twijfel werd er nog goed naar de foto gekeken en uitleg gegeven van hoe en wat. Op het einde werd er nog gevraagd of ik vragen had. Gelukkig niet en over een half jaar weer de volgende controle.

Hartelijke ontvangst, vlotte behandeling en goed geholpen, hartelijke arts en assistent.

Vriendelijke ontvangst, vlot en goed geholpen en Nederlands gesproken.

Achteraf alles meegevallen

Ik zag er best wel tegenop maar achteraf is het alles meegevallen.

Uitstekend geholpen

Ik ben door de tandarts goed geholpen. Ze was vriendelijk, geduldig, behulpzaam en gaf goede informatie.

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.