Prettig geholpen en geïnformeerd

Een goede voorlichting en rustige manier van behandelen en benaderen.

Goed, vriendelijk en tijdig geholpen door tandarts.

Friendly, efficient, experienced and no pain! Thank you!

I visited both the Dentist and Oral Hygienist and found both experiences very positive. The Practitioners are experienced and relaxed, putting you at ease. Both sessions were pain-free and efficient.

Ben heel blij mee met de resultaten

Zijn neem echt tijd om jou goed te maken en ze heeft geen haast en ik ben echt blij mee.

Implantaten perfect geplaatst

Bij de kaakchirurg twee implantaten laten plaatsen. Eerst een duidelijke begroting gekregen. Na bedenktijd afspraak gemaakt. Goed en professioneel geholpen. Stap voor stap door de behandeling gegaan. Alles netjes geplaatst en goed afgewerkt. Geen pijn tijdens en na de behandeling gehad.

Zeer goede mondhychieniste. Goede inplanting en communicatie met receptie. Tandarts ook goed

Heel fijn

Het was kort. Omdat mijn gebit er goed uitzag. En dat gaf mij het gevoel dat ik goed bezig ben met mijn tand verzorging. Dus dat is is goed

snel en duidelijk

Ik kwam voor een maandelijkse controle. Was snel duidelijk wat er gedaan moest worden. Dus ik lag niet lang inde stoel. Wel fijn, want niemand houdt van een bezoek aan de tandarts.

Een goede tandartsenpraktijk waar je snel terecht ksn.

Goede ervaringen met zowel tandarts als de mondhygienist. Je kan snel terecht indien nodig.

Prima behandeling en vriendelijk personeel

Ik ben geen liefhebber van gebitsbehandelingen en ben vanuit het verleden gewend 2 x per jaar langs te komen. Nu wordt ik geacht 3x langs te komen. Ook vanwege de belachelijk hoge kosten en lage vergoedingen vanuit de verzekering vind ik 2x per jaar wel prima. Zowel voor mondhygiëne als controlebeurt.

Goede zorg

Goede,keurige en vriendelijke behandeling

Was voor controle bij de tandarts, geen gaatjes!

Medewerkster begripvol en deed wat ze kon

Helaas is de uitkomst van de aanpassing teleurstellend, boven gebit past niet goed en voordat ik weer geholpen kan worden aan de klacht zijn we weer een week verder. Dan moet ik afwachten of het die dag het wordt opgelost. Niet leuk .

Je wordt altijd vriendelijk geholpen

Ik ben heel blij met de zorg die zij aan je besteden

Goed en snel geholpen.

Goed geholpen door deskundig personeel.

Kundig en respectvol

Zij was kundig, respectvol en luisterde.,

Grondige controle gebit

Duidelijke en goede uitleg

Proffesioneel

Goede behandeling

Clara is een bijzonder fijne tandarts!

Geduldig, zeer kundig en ontzettend vriendelijk

Aardig

Het toilet is verschrikkelijk geen licht en vies

Prima behandelaarster en fijne behandeling

Goed behandeld

Good treatment by friendly people

Good knowledgable dentistry and hygiene work. However there could be an improvement on the reception. Hence the marking. However, generally, a good eperience

Bij de mondhygiëniste geweest...aardige vrouw..bijna pijnloos en als het niet ging deed ze het tandsteen verwijderen met de hand

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.