Heel goed geholpen tot nu toe

Behandeling overeenkomstig afspraak!

Vriendelijk en goed geholpen, men neemt de tijd voor een heldere en duidelijke uitleg.

4 sterren want het kan nooit perfect zijn.

Heel goed

Tandarts was heel duidelijk geweest en ging met voorzichtigheid me tanden schoonmaken. Ging ook steeds vragen als iets pijn deed, heel lief.

Tandartschad foto gemaakt en behandeling doorgegeven

Het is een goede deskundige behandeling.

Te kort voor mening. 1x op consult geweest!

Wel goede objectieve beoordeling met verwijzing specialist. Bij vervolgconsult(-en) krijd ik betere beoordeling.

Onprofessioneel behandeld

Gebeld voor een pijnklacht en hoopte dezelfde dag nog geholpen te worden, maar afspraak kon pas 2 weken later. Er is niets aan mij pijnklacht gedaan. Ook de ruimte is niet schoon en stinkt naar schimmel. Ook het water om het pand heen stinkt en is heel smerig groen van kleur. Dit allemaal was voorheen niet. Laatste jaren erg achteruit gegaan en draait alleen maar om geld met onnodige foto's te maken. Na deze afspraak ben ik over gestapt maar een ander praktijk. Deze tandarts heeft me gelijk geholpen van mijn pijnklacht zoals dat hóórt! Ben zeer tevreden met mijn nieuwe tandarts.

Ontspannen!

Meestal zenuwen vooraf maar het viel mee. Vriendelijk en behulpzaam behandelingen.

goed en behulpzaam

1 ding is super vervelend daar... de ruimte waar je moet wachten totdat je aan de beurt bent. De radio die daar aanstaat....pfff veel te hard en muziek en reclame die je (ik) niet wil horen! Überhaupt hoe zo muziek, waarom kunnen mensen niet in stilte wachten? Of... het is een verdienmodel, dat jullie daar geld voor krijgen, dat kan ook. Maar altijd maar muziek, uit een te klein boxje, die je niet wil horen + die reclames ge***. En iedereen zit dat daar maar te ondergaan alsof het normaal is ( )?! Gelukkig ging de assistente nadat ik het vroeg het volume zacht zetten. Maar ook omdat het een kale ruimte is met harde oppervlakte (ik bedoel er ligt geen tapijt of dat de ruimte bekleed is) klinkt het stom en hard! Uit die radio.... b.t.w. ik ben geholpen door de mondhygiëniste, kweet nie hoe zij heet.

Vulling uitgevallen

Was een vulling uitgevallen. Opgebeld, afspraak volgende dag. Is vakkundig hersteld.

Ze werkt goed

Vertelt precies wat ze gaat doen

Algehele goede indruk !

Snelle afspraak

Ms Anja is echt zo professioneel, respectvol, ze werkt heel aandachtig en legt alles uit. Ik zou haar zeker aanbevelen. Bedankt Anja.

Het schoonmaken ging goed en pijnloos

De mondhygiëniste maakte mijn gebit goed schoon zonder dat het pijn deed

Professioneel

Mooi op tijd aan de beurt

Mooi op tijd aan de beurt en ik werd goed geholpen.

Goede ervaring

Fijne mensen

Anja Istomina is een zeer bekwame en vriendelijke mondhygiëniste

Anja Istomina is een zeer bekwame en vriendelijke mondhygiëniste

Liefdevol

Fijne ontvangst, met empathie voor patiënt wordt gebit gereinigd en de extra service van vaseline op de lippen waardeer ik zeer. Gezicht wordt liefdevol schoongemaakt en zonder pijn heb ik weer een stralend schoon gebit!

Goede voorlichting en de tijd nemen i.v.m. mijn slechthorendheid.

Ik op mijn gemak en ontspannen tijdens de behandeling.

Naar tevredenheid geholpen

Snel, flexible en deskundig

Deze week was ik op controle samen met mijn dochter geweest. Zonder uitloop warent we aan de buurt. Met onze toestemming waren er rontgen foto's gemaakt en op basis daarvan onze gebiten waren professioneel behandeld.

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.